تصمیم سرمربی استقلالی برای ستاره پیشین استقلال ؛ او برمی گردد
با نظر جواد نکونام نام فرشید اسماعیلی نیم فصل دوم به لیست فولاد خوزستان اضافه می شود

با نظر جواد نکونام قرار است نام فرشید اسماعیلی که به دلیل پارگی رباط صلیبی کنار گذاشته شده بود، نیم فصل دوم به لیست فولاد خوزستان اضافه شود.
ستاره استقلالی قرار است نیم فصل دوم نامش به لیست فولاد خوزستان بازگردد.
فرشید اسماعیلی یکی از مهمترین خریدهای تابستانی فولاد بود که آمادگی بالایی در تمرینات از خود نشان داد اما او در اردوی ترکیه و در یک بازی دوستانه رباط صلیبی اش پاره شد تا حالا مجبور باشد برای مدت طولانی دوری از تمرینات این تیم را تحمل کند.
با این حال شنیدیم باشگاه فولاد قصد فسخ قرارداد با اسماعیلی را ندارد، قرار است نام این بازیکن از لیست خارج شود و در نیم فصل دوم او دوباره به لیست قرمزهای اهوازی برخواهد گشت.
گفتنی است باشگاه فولاد خوزستان به فرشید اسماعیلی هافبک پیشین استقلال اعلام کرده است در مدت دوری از فوتبال تمام حق حقوق این بازیکن را پرداخت خواهد کرد تا او بدون نگرانی به فکر بازگشت به فوتبال باشد.


ساپینتو این سه ستاره را نمی خواهد
ستاره محبوب هواداران استقلال فراری شد
اوسمار ویرا ستاره محبوب هواداران استقلال را نخواست
تصمیم مهم ریکاردو ساپینتو در استقلال سوژه شد + جزئیات
پیش بینی جذاب پیشکسوت استقلال از آینده تیم ساپینتو
هشدار ترسناک پرویز مظلومی به مدیران استقلال + جزئیات









