خبر ویژه از تمرینات پرسپولیس
حضور فعال دستیار برزیلی یحیی گل محمدی در تمرین پرسپولیس

اوسمار لوس ویرا، دستیار برزیلی یحیی گلمحمدی، حضوری تاثیرگزار در دومین جلسه تمرینی پرسپولیس داشت.
در حالی که پرسپولیس پس از جدایی حمید مطهری و حضورش روی نیمکت نساجی، مدتها منتظر استخدام دستیار خارجی برای کادرفنی تیمشان بودند، سرانجام این هفته اوسمار لاس ویهرا از برزیل به ایران آمد تا به عنوان دستیار خارجی در کنار یحیی حضور پیدا کند.
اوسمار لاس مربی ۴۷ ساله برزیلی است که سابقه کار طولانی در ردههای مختلف کورینتیانس، سائوپائولو و چند تیم برزیلی دیگر را دارد و در حالی پیشنهاد پرسپولیس را پذیرفت که در لیگ ایالتی مشغول سرمربیگری یک تیم نه چندان شناخته شده بود اما زمانی که پرسپولیس به سراغش رفت، این چالش جدید را پذیرفت و برای اولین بار به فوتبال آسیا کوچ کرد.
او شب گذشته در دومین جلسه تمرین حضور فعالتری داشت و در حالی که تلاش میکرد شناخت نسبی از بازیکنان پرسپولیس پیدا کند، در برنامه ریزی و انجام تمرین به یحیی گلمحمدی و دستیاران او یاری میرساند و به نوعی سعی داشت تا کار را در تمرین دست بگیرد.
احتمالا بازیکنان در روزهای آینده شاهد حضور بیشتر او در متن تمرینات خواهند بود و ویهرا که توانایی قابل توجهی در برنامه ریزی و طراحی تمرینات دارد، این نقش را در پرسپولیس نیز برعهده خواهد گرفت.


رکورد تاریخی برای ستاره مطرح فوتبال ایران در لیگ برتر + جزئیات
ستاره های پرسپولیس روی لبه تیغ ؛ دردسر بزرگ برای اوسمار + جزئیات
اقدام جالب مدیران پرسپولیس در آستانه دیدار مقابل آلومینیوم اراک + جزئیات
بدشانسی بزرگ برای استقلال و ساپینتو در آستانه دیدار با خیبر
باشگاه پرسپولیس به دنبال توافق با ورزشگاه آزادی
شوک به اوسمار با غیبت ناگهانی ستاره کلیدی تیم پرسپولیس









