بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

اتمام حجت ساپینتو با عوامل باشگاه استقلال !

تذکر جدی ساپینتو به عوامل مسئول در استقلال بابت دیدار های دوستانه ؛ هیچ خبر و تصویری بدون هماهنگی منتشر نشود

نویسنده : خبرگزاری پارس فوتبال
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 13 مرداد 1401 | 6:00
ریکاردو ساپینتو لیست مازاد تیم استقلال را اعلام کرد

ریکاردو ساپینتو به عوامل مسئول در استقلال برای بازی های های دوستانه تذکر جدی داد و از آن ها خواست هیچ خبر و تصویری بدون هماهنگی او منتشر نشود.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

سرمربی پرتغالی تیم فوتبال استقلال به عوامل مسئول این تیم تذکراتی جدی بابت برگزاری دو دیدار دوستانه این تیم پیش از آغاز لیگ داد.

از روزی که ساپینتو هدایت استقلال را بر عهده گرفته است تاکید زیادی دارد که اخبار تیمش به بیرون درز پیدا نکند. وی در جریان اردوی استقلال در ترکیه به تیم رسانهای باشگاه اعلام کرد نباید هر خبری بدون هماهنگی وی به بیرن درز پیدا کند و حالا در آستانه دو دیدار دوستانه این تیم پیش از شروع لیگ بیست و دوم وی باز هم خواستار مراقبت‌های ویژه از نوع بازی و تمرینات تیمش شد.

سرمربی پرتغالی که قرار است تیمش را به مصاف داماش و هوادار بفرستد از عوامل بیرونی تیم استقلال تیم خواسته تا به هیچ عنوان افراد متفرقه در جریان بازی‌های دوستانه حضور پیدا نکنند و هیچگونه فیلمی به جز گروه آنالیز دو تیم از این دیدارها به بیرون درز پیدا نکند.

قرار است استقلال در دو دیدار دوستانه در ورزشگاه دستگردی تهران به میدان برود و ورود تماشاگران و نمایندگان رسانه‌ها به محل برگزاری این دو دیدار ممنوع اعلام شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *