بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

با جدایی واینالدوم؛ ستاره پرتغالی راهی پاری سن ژرمن می‌شود

ادعای اکیپ مبنی بر تلاش مجدد پاری سن ژرمن جهت جذب رناتو سانچز

نویسنده : خبر گزاری پارس فوتبال دات کام
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 12 مرداد 1401 | 16:12
ادعای اکیپ مبنی بر تلاش مجدد پاری سن ژرمن جهت جذب رناتو سانچز

مدیران پاری سن ژرمن از مدت‌ها قبل شرایط سانچز را زیر نظر داشتند و پیش از این نیز مذاکراتی را برای انتقال او به پاری سن ژرمن انجام داده بودند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

مدیران پاری سن ژرمن قصد دارند بار دیگر به کورس رقابت برای جذب رناتو سانچز، ستاره لیل، برگردند.

به گزارش پارس فوتبال، مدیران پاری سن ژرمن از مدت‌ها قبل شرایط سانچز را زیر نظر داشتند و پیش از این نیز مذاکراتی را برای انتقال او به پاری سن ژرمن انجام داده بودند.

با این حال بعضی از رسانه‌های فرانسوی و ایتالیایی در روزهای اخیر مدعی شده بودند که تعلل مدیران پی اس جی در پیش‌برد مذاکرات و امضای قرارداد با این بازیکن باعث شده است که او از پیوستن به این تیم ناامید شود و به پوشیدن پیراهن میلان فکر کند.

اما به نظر می‌رسد که شرایط بار دیگر به سود پی اس جی تغییر کرده است. مدیران این باشگاه برای انتقال جورجینیو واینالدوم به رم به توافق رسیدند و او به زودی پارک دو پرنس را ترک خواهد کرد تا به این ترتیب، فضای برای جذب سانچز مهیا شود.

روزنامه فرانسوی اکیپ با تایید این خبر مدعی شده است که سانچز پیش از این بر سر مسائل شخصی با پی اس جی به توافق رسیده است و حالا در یک قدمی پیوستن به این باشگاه قرار دارد.

آنها امیدوار بودند که بتوانند این بازیکن را با قراردادی قرضی و با بند خرید اجباری در پایان فصل آینده به خدمت بگیرند اما لیل حاضر به پذیرش این پیشنهاد نشد و اعلام کرد که تنها راه جذب سانچز خرید او در همین پنجره نقل و انتقالات تابستانی است.

این هافبک پرتغالی در سال ۲۰۱۹ با قراردادی چهارساله به ارزش ۲۵ میلیون یورو به لیل پیوست و این باشگاه امیدوار است که بتواند هزینه صورت گرفته برای او را با انتقالش به پی اس جی جبران کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *