بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

واکنش معنادار محمود فکری به باخت استقلال مقابل سایپا

محمود فکری: بازی استقلال و سایپا تبانی نبود

نویسنده : پارس فوتبال ؛ خبرگزاری فوتبال ایران ParsFootball
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۹ تیر ۱۴۰۵ | ۱۰:۵۹
محمود فکری: بازی استقلال و سایپا تبانی نبود

محمود فکری در برجام ورزش سه شائبه تبانی در بازی استقلال و سایپا ۷۸ را رد کرد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

یکی از مبهم‌ترین شب‌های تاریخ استقلال، شکست ۴-۳ مقابل سایپا پس از برتری ۳-۱ است.
اتفاقات پس از سوت (برکناری ناصر حجازی) و شایعات تبانی، این بازی را به یکی از پرحاشیه‌ترین پرونده‌های فوتبال ایران تبدیل کرد.

سال‌ها بعد، محمود فکری در برنامه «برجام ورزش سه» درباره آن دیدار گفت:

هیچ‌کدام از اتفاقات عمدی نبوده و همه چیز حاصل برداشت‌های اشتباه است.

او در توضیح فضای آن روزها گفت:

«نه اصلاً اینطور نبوده. من آن بازی کامل فیکس بودم و داخل زمین حضور داشتم. اصلاً چنین چیزی نبود. یک سری ذهنیت‌ها بعد از بازی به وجود آمد. آقای حجازی بعد از مسابقه به پرویز برومند معترض شده بود که چرا گل خورده یا اشتباه کرده است.»

فکری ادامه داد که فضای رختکن بعد از آن مسابقه کاملاً تحت فشار بوده:

«وقتی بازی تمام می‌شود، طبیعی است مربی از بازیکنی که اشتباه کرده ناراحت شود. در رختکن هم فشار خیلی بالاست. همان‌جا آقای حجازی از پرویز شاکی بود که چرا آن گل را خورده یا اشتباه کرده است.»

او درباره واکنش پرویز برومند هم گفت:

«پرویز یک جمله گفت: ببینیم فردا اصلاً خودت هستی یا نه! شخصیت خاصی داشت و اگر چیزی به او می‌گفتی جواب می‌داد. همان حرف‌ها باعث شد بعضی‌ها موضوع را بزرگ کنند و بعداً این برداشت شکل بگیرد که انگار بازی عمدی بوده، در حالی که اصلاً چنین چیزی نبود.»

فکری تأکید کرد که این روایت‌ها واقعیت نداشته است:

«این‌ها را بولد کردند. من هم چندین سال در استقلال بودم و جزو بازیکنان باتجربه محسوب می‌شدیم، اما چنین داستانی صحت ندارد.»

او درباره لحظه برکناری ناصر حجازی نیز گفت:

«همان موقع در رختکن نمی‌دانستیم چه اتفاقی افتاده. بعداً فهمیدیم که ناصر خان برکنار شده است.»

فکری در بخش پایانی صحبت‌هایش به یک نگاه کلی‌تر در فوتبال هم اشاره می‌کند و از رابطه بازیکن و مربی گفت:

«در فوتبال، چه باشگاهی چه ملی، همیشه این موضوع وجود دارد که بازیکن برای بازی گرفتن به مربی احترام می‌گذارد. حتی برای مسائل مالی و مدیریتی هم همین‌طور است. گاهی هم پیش می‌آید که بازیکن و مربی رابطه خوبی ندارند. در لیگ ما هم ممکن است یک تیم در مقطعی با مربی‌اش به مشکل بخورد و همین موضوع باعث فشار و تغییر شود.»

با این توضیحات، فکری بار دیگر تأکید می‌کند که آن مسابقه نه تبانی بوده و نه سناریو،بلکه فقط یک بازی پرتنش بوده که بعدها در گذر زمان، حواشی‌اش از خود واقعیت بزرگ‌تر شده است.

فکری در بخش های دیگر از صحبت هایش نکاتی را به عنوان موضوع شخصی اش مطرح کرد که مورد قبول مجریان و سردبیر برنامه ی برجام نبود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *