بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

سرمربی تیم ملی فوتبال فرانسه به تقابل با عراق واکنش نشان داد

دیدیه دشان سرمربی تیم ملی فوتبال فرانسه : برابر عراق از پیش برنده نیستیم

نویسنده : پارس فوتبال ParsFootball.Com
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 1 تیر 1405 | 14:29

دیدیه دشان سرمربی تیم ملی فوتبال فرانسه گفت : ما نباید تیم عراق را دست‌کم بگیریم، آنها تیم کوچکی نیستند. آنها دارای ویژگی‌هایی هستند و آن را در مسابقات مقابل اسپانیا و بولیوی نشان داده‌اند. ممکن است تغییراتی ایجاد کنیم اما هدف ما همچنان کسب پیروزی خواهد بود. بازی مقابل عراق آسان نخواهد بود… نباید فکر کنیم که آسان خواهد بود.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

تیم ملی فرانسه بامداد سه‌شنبه به وقت ایران در چارچوب دیدارهای مرحله گروهی رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶ روبروی تیم ملی عراق به میدان خواهد رفت و امیدوار است که بتواند عملکرد خوبش در بازی اول را تکرار کند و با کسب سه امتیاز از این بازی، صعودش به مرحله بعدی این مسابقات را قطعی کند. دیدیه دشان سرمربی تیم ملی فوتبال فرانسه در نشست خبری پیش از این بازی به خبرنگاران گفت:

ما نباید تیم عراق را دست‌کم بگیریم، آنها تیم کوچکی نیستند. آنها دارای ویژگی‌هایی هستند و آن را در مسابقات مقابل اسپانیا و بولیوی نشان داده‌اند. ممکن است تغییراتی ایجاد کنیم اما هدف ما همچنان کسب پیروزی خواهد بود. بازی مقابل عراق آسان نخواهد بود… نباید فکر کنیم که آسان خواهد بود.

او افزود:

دمبله؟ شما دارید او را زیر نظر می‌گیرید… او در نیمه اول مقابل سنگال، مانند کل تیم، به دلیل سبک بازی سنگال و همچنین به خاطر اشتباهات ما، دچار مشکل شد. عثمان در پاری‌سن‌ژرمن به عنوان مهاجم بازی می‌کند اما وضعیت اینجا متفاوت است. حرکات غیرارادی (ناخواسته) وجود دارد، بنابراین ما باید برخی تنظیمات را انجام دهیم. در نیمه دوم مقابل سنگال، عملکرد عثمان بسیار بهتر بود. این همچنین به آنچه سایر بازیکنان ارائه می‌دهند بستگی دارد. سنگال میانه زمین را بسته بود و ما در آنجا به عقب رانده شدیم. وقتی موفق شدیم بازی را کمی باز کنیم و مدافعان کناری آنها را مجبور کردیم که فاصله بگیرند، فضای بیشتری ایجاد شد. عثمان در واقع بهبود یافته است… او از هیچ مشکل یا دردی رنج نمی‌برد. او پس از فصلی می‌آید که نتوانست به‌طور مرتب در بازی‌های متوالی شرکت کند. در پاری‌سن‌ژرمن، زمان بازی او مدیریت می‌شود. هیچ محدودیتی برای او وجود ندارد. من متقاعد شده‌ام که او همچنان به بازیابی قدرت خود ادامه خواهد داد.

دشان در مورد لامین یامال و تیم ملی اسپانیا اظهار داشت:

من شک ندارم… تیم اسپانیا با حضور او در زمین قوی‌تر است. این دیگر یک نظر نیست، بلکه واقعیتی است بر اساس آنچه می‌بینیم. وقتی بازیکنی مثل او بازی می‌کند، ریتم بازی را کاملاً تغییر می‌دهد. او مدافعان را مجبور به تطبیق‌پذیری می‌کند، در جاهایی که فضایی نیست، فضا ایجاد می‌کند و غیرقابل‌پیش‌بینی‌ب ودنی را به ارمغان می‌آورد که کنترل آن سخت است. لامین یامال تفاوت ایجاد می‌کند، نه فقط با گل‌ها یا پاس‌های سرنوشت‌ساز، بلکه با نحوه حمله اسپانیا و سطح اعتمادی که کل تیم هنگام حضور او احساس می‌کند.

او در پایان گفت:

آنچه بیش از همه من را تحت تأثیر قرار می‌دهد، بلوغ یامال است. او مانند کسی بازی می‌کند که سال‌ها تجربه در بالاترین سطح دارد، با این که هنوز بسیار جوان است. در جام جهانی، این نوع تأثیرگذاری نادر است. اکثر بازیکنان جوان برای سازگاری به زمان نیاز دارند اما او در حال حاضر در مسابقات در بالاترین سطح فوتبال تأثیرگذار است. اگر اسپانیا با او در این فرم ادامه دهد، آنها نه تنها یک تیم قوی، بلکه یکی از خطرناک‌ترین تیم‌های این تورنمنت خواهند بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *