بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

کنایه عجیب سرمربی تیم ملی فوتبال عربستان به ستاره های اسپانیا

جورجیوس دونیس سرمربی تیم ملی فوتبال عربستان : نباید بیش از حد انتظار به اسپانیا احترام بگذاریم

نویسنده : پارس فوتبال ParsFootball.Com
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 31 خرداد 1405 | 11:43

جورجیوس دونیس سرمربی تیم ملی فوتبال عربستان گفت : باید مقابل یکی از بهترین تیم‌های جهان یعنی اسپانیا بازی کنیم و وقتی به این نوع مسابقات می‌رسید بسیار مهم است که بتوانید از آن بازی‌ها لذت ببرید و به حریف احترام بگذارید، اما این احترام نباید بیش از حد باشد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

جورجیوس دونیس سرمربی تیم ملی فوتبال عربستان در نشست خبری پیش از دیدار با اسپانیا، اظهار داشت:

خوب است که در فوتبال معجزه وجود داشته باشد و ما بارها آن را دیده‌ایم و در جام جهانی شاهد شکست مدعیان مقابل تیم‌های ضعیف بوده‌ایم. داشتن خاطرات خوب در تیم ملی‌ عربستان، مانند بازی مقابل آرژانتین فوق‌العاده است.

وی افزود:

باید مقابل یکی از بهترین تیم‌های جهان یعنی اسپانیا بازی کنیم و وقتی به این نوع مسابقات می‌رسید بسیار مهم است که بتوانید از آن بازی‌ها لذت ببرید و به حریف احترام بگذارید، اما این احترام نباید بیش از حد باشد.

سرمربی عربستان وینگر بارسلونا را به عنوان «بزرگترین استعداد» فوتبال جهان در حال حاضر ستایش کرد و از اذعان به این که اسپانیا بدون او اثرگذاری کمی دارد، دریغ نکرد. وی یادآور شد:

اسپانیا وقتی یامال روی نیمکت است، همان تیم سابق نیست. به نظر من یامال شاید در این دوره بزرگترین استعداد جهان باشد. فکر می‌کنم او به بهترین شکل ممکن جای مسی را در بارسلونا پر کرده است.

دونیس گفت:

من بازیکنی در این سن ندیدم که این تفاوت را ایجاد کند و این کیفیت را داشته باشد و با این بلوغ بازی کند. برای من مهمترین چیز مهارت نیست، بلکه بلوغ است و او می‌داند که در هر لحظه چه کاری می‌تواند انجام دهد و این بزرگترین تفاوت اوست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *