احتمال غیبت مهره کلیدی اسپانیا برای دیدار با عربستان
احتمال غیبت آیمریک لاپورت از ترکب عربستان در دیدار با اسپانیا

آیمریک لاپورت، مدافع میانی ۳۲ ساله تیم ملی اسپانیا، در روزهای اخیر با ناراحتی در ناحیه زانو دست و پنجه نرم کرده است.
با این حال بر اساس گزارش فدراسیون فوتبال اسپانیا، او در آخرین تمرین گروهی پیش از رویارویی با عربستان سعودی حضور داشته است. لوئیس دلافوئنته، سرمربی اسپانیا، در کنفرانس خبری خود این موضوع را پنهان نکرد و تایید کرد که لاپورت شرایط بازی را دارد، اما تصمیمگیری درباره حضور او در ارنج اصلی را به ساعتهای پایانی موکول کرد.
غیبت این مدافع باتجربه میتواند ضربه سختی به اسپانیا در این مسابقه سرنوشتساز وارد کند، به خصوص پس از نمایش درخشان او در کنار پائو کوبارسی در دیدار نخست مقابل کیپورد که با هماهنگی بسیار بالایی همراه بود. در بازی اول، کوبارسی آمار خیرهکننده ۹۸ درصد پاس صحیح را ثبت کرد و لاپورت نیز با عملکردی درخشان، رهبری خط دفاعی را بر عهده داشت؛ به طوری که این زوج دفاعی از مجموع ۲۱۹ پاس خود تنها شش بار مرتکب اشتباه شدند.
با توجه به شرایط نامشخص بازیکنانی چون لامین یامال و نیکو ویلیامز و همچنین عدم آمادگی ویکتور، کادر فنی اسپانیا امیدوار است که ناراحتی زانوی لاپورت جدی نباشد تا مهره کلیدی خط دفاعی خود را برای این مسابقه حساس از دست ندهند. خوشبختانه این مصدومیت فعلاً مانع تمرین او با سایر همتیمیهایش نشده و وخیم به نظر نمیرسد.


ستاره محبوب هواداران پرسپولیس و تغییر مسیرش در نقلوانتقالات
وداع سخت محمدامین کاظمیان با تیم فوتبال پرسپولیس
ستاره محبوب گلگهر در لیست خرید مهدی تارتار قرار ندارد
اخراج میلاد محمدی در نخستین بازی کامل برای تیم جدیدش
احتمال بازگشت قریبالوقوع دروازهبان اسپانیایی به استقلال
موافقت هلدینگ خلیجفارس با مدیرعاملی متدین در استقلال









