تصمیم سرمربی پرسپولیس دقیقه ۹۰ تغییر کرد + جزئیات
اوسمار ویرا سرمربی پرسپولیس راهی ایران نخواهد شد

به دلیل شرایط به وجود آمده در کشور و تاخیر در ساعات پرواز،سفر اوسمار ویرا به ایران به زمان دیگری موکول شد.
در حالی که باشگاه پرسپولیس برای آغاز تمرینات این تیم برنامهریزیهای لازم را انجام داده و از اعضای کادر فنی و بازیکنان خواسته است خود را به تمرینات معرفی کنند، حضور اوسمار ویرا و جولیانو والیم مربی بدنساز برزیلی سرخپوشان در ایران فعلاً به تعویق افتاده است.
بر اساس برنامه قبلی، والیم قرار بود امروز برای همراهی پرسپولیس در شروع تمرینات راهی تهران شود اما به دلیل اتفاقات و شرایط به وجود آمده در ساعات اخیر، سفر این مربی فعلاً لغو شده و او در زمان دیگری به ایران خواهد آمد.
باشگاه پرسپولیس در حال پیگیری شرایط حضور اعضای خارجی کادر فنی و بازیکنان خارجی این تیم است تا با فراهم شدن شرایط، آنها به جمع سرخپوشان اضافه شوند.


آخرین خبر از وضعیت ریکاردو آلوز در سپاهان
غایب بزرگ استقلال برای دربی حساس برابر پرسپولیس
تأکید سرمربی ملوان بر شفافسازی مسائل باشگاه و تیمهای پایه
این استقلالی ۱۸۵۱ روز گلزنی کرد!
رضایت ستاره محبوب آلومینیوم از عملکرد تیم با وجود تساوی برابر چادرملو
اقدام مهم تارتار در پرسپولیس









