تصمیم سرمربی پرسپولیس دقیقه ۹۰ تغییر کرد + جزئیات
اوسمار ویرا سرمربی پرسپولیس راهی ایران نخواهد شد

به دلیل شرایط به وجود آمده در کشور و تاخیر در ساعات پرواز،سفر اوسمار ویرا به ایران به زمان دیگری موکول شد.
در حالی که باشگاه پرسپولیس برای آغاز تمرینات این تیم برنامهریزیهای لازم را انجام داده و از اعضای کادر فنی و بازیکنان خواسته است خود را به تمرینات معرفی کنند، حضور اوسمار ویرا و جولیانو والیم مربی بدنساز برزیلی سرخپوشان در ایران فعلاً به تعویق افتاده است.
بر اساس برنامه قبلی، والیم قرار بود امروز برای همراهی پرسپولیس در شروع تمرینات راهی تهران شود اما به دلیل اتفاقات و شرایط به وجود آمده در ساعات اخیر، سفر این مربی فعلاً لغو شده و او در زمان دیگری به ایران خواهد آمد.
باشگاه پرسپولیس در حال پیگیری شرایط حضور اعضای خارجی کادر فنی و بازیکنان خارجی این تیم است تا با فراهم شدن شرایط، آنها به جمع سرخپوشان اضافه شوند.


تراکتور در فکر جذب ستاره تکنیکی پرسپولیس
اتفاق ویژه برای استقلال در بصره عراق
واکنش معنادار پیشکسوت پرسپولیس به حواشی اخیر
تأکید ستاره الجزیره بر انگیزه بالای این تیم برای بازگشت مقتدرانه به آسیا
واکنش پیشکسوت استقلال به پیروزی آسیایی
پیام معنادار پیمان حدادی درباره تیم “ب” پرسپولیس









