بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

سورپرایز ویژه ستاره مطرح فوتبال ایران برای تیم دسته سومی + عکس

نیما انتظاری هافبک باتجربه ذوب‌آهن تماشاگر ویژه دیدار دریا بابل و شهدای بابلسر بود

نویسنده : پارس فوتبال ParsFootball.Com
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 17 خرداد 1405 | 12:29

هافبک بابلی ذوب‌آهن اصفهان به عنوان تماشاگر در یک مسابقه از لیگ دسته سوم حضور پیدا کرد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

طی یکی از مسابقات لیگ دسته سوم در آمل دو تیم دریا آرین بابل و شهدای بابلسر مقابل یکدیگر قرار گرفتند. اتفاق جالب این مسابقه حضور نیما انتظاری هافبک باتجربه ذوب‌آهن در ورزشگاه آمل بود.

انتظاری که اصالتا بابلی است به عنوان هوادار تیم شهر خود در ورزشگاه حضور یافت و ضمن تماشای مسابقه به حمایت از دریاآرین پرداخت.

او در حاشیه حضور خود به خبرنگار ما گفت:

به عنوان یک بازیکن بابلی وظیفه دارم از تیم شهرم حمایت کنم. فوتبال بابل شایسته لیگ های بالاتر از دسته سوم است. خوشبختانه مالک جدید تیم دریا آرین هزینه کرده و دوباره جو فوتبال را به شهر بابل برگردانده و از این بابت خوشحالم.

او ادامه داد:

امیدوارم با حمایت های صورت گرفته تیم دریا آرین دوباره به لیگ دسته دوم صعود کند و موجب شادی مردم بابل شود.

هافبک ذوب‌آهن که یکی از بازیکنان تیم ستاره های مازندران است و بازی های دوستانه مختلفی را شرکت می‌کند، گفت:

اینکه بازیکنان مازندرانی لیگ برتر دورهم جمع شده‌اند، اتفاق خوبی است. همه بازیکنان در تلاش هستند تا با تمرینات شخصی و بازی های تدارکاتی آمادگی خود را حفظ کنند و این بازی های دوستانه نیز به این امر کمک می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *