بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

خبر مهم برای هواداران فوتبال از سهمیه آسیایی ایران + جزئیات

AFC ایران را در فصل آینده لیگ قهرمانان صاحب سه سهمیه کرد

نویسنده : پارس فوتبال ParsFootball.Com
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 27 اردیبهشت 1405 | 18:48

با مشخص شدن جدول نهایی رنکینگ باشگاهی غرب آسیا، فوتبال ایران برای فصل ۲۰۲۷–۲۰۲۸ صاحب سه سهمیه مستقیم در لیگ نخبگان آسیا و یک سهمیه در سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا شد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

با پایان رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا در سطح دوم و شکست یک بر صفر النصر عربستان برابر گامبا اوزاکا ژاپن، جدول نهایی امتیازدهی AFC در باشگاه‌های غرب آسیا برای دو فصل آینده مشخص شد. بر اساس این رده‌بندی، عربستان در جایگاه نخست، امارات دوم و ایران با حفظ رتبه سوم بالاتر از قطر قرار گرفت.

طبق این رده‌بندی، ایران در فصل ۲۰۲۷–۲۰۲۸ سه سهمیه مستقیم در لیگ نخبگان آسیا و یک سهمیه مستقیم در سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا خواهد داشت. عربستان با ۱۳۲.۵۴۵ امتیاز صدرنشین شد و امارات با ۷۹.۴۷۰ امتیاز در رتبه دوم قرار گرفت. ایران نیز با ۷۱.۴۴۹ امتیاز جایگاه سوم غرب آسیا را تثبیت کرد و قطر با ۶۹.۳۴۷ امتیاز چهارم شد.

در فصل اخیر، سه نماینده ایران نقش مهمی در کسب امتیاز داشتند. تراکتور با عملکردی شامل پنج برد، دو مساوی و دو شکست بیشترین امتیاز را برای ایران کسب کرد. سپاهان و استقلال نیز در لیگ قهرمانان آسیا ۲ امتیازاتی را به مجموع امتیازات فوتبال ایران اضافه کردند.

بر این اساس، فوتبال ایران در آن فصل چهار نماینده در رقابت‌های باشگاهی آسیا خواهد داشت؛ سه تیم در سطح اول و یک تیم در سطح دوم. همچنین برای فصل آینده مسابقات آسیایی، ایران دو سهمیه مستقیم در لیگ نخبگان و یک سهمیه در سطح دوم لیگ قهرمانان خواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *