شکار تراکتور از مرز برزیل و ایتالیا + سند
گوستاوو واگنین خرید جدید باشگاه تراکتور

گوستاوو واگنین وینگر برزیلی که تابعیت ایتالیا را هم دارد و مورد توجه قربان بردیف بود، امروز رسما با باشگاه تراکتور به توافق رسید و خرید جدید تی تی ها شد.
وینگر ۳۰ ساله برزیلی قراردادش با تیم فوتبال تراکتور را امضا کرد.
به نقل از رسانه رسمی باشگاه تراکتور؛ گوستاوو واگنین، وینگر ۳۰ ساله برزیلی که تابعیت ایتالیایی هم دارد با عقد قرارداد رسمی به جمع شاگردان بردیف اضافه شد.
گوستاوو فوتبالش را در تیم برزیلی اوداکس آغاز کرده و سپس برای دنبال کردن رویاهایش به باشگاه ایتالیایی سالرنیتانا پیوست. این وینگر برزیلی در ادامه دوران حرفهای خود پیراهن تیمهای نوارا، لچه و مسینا در ایتالیا، یونیورسیتاتیا کرایووا در رومانی، لیائونینگ هووین در چین و عجمان امارات را بر تن کرده است.
این بازیکن در طول دوران بازی، چهار جام قهرمانی بالای سر برده است.
گوستاوو در ۲۹۰ بازی رسمی ۶۹ گل به ثمر رسانده و ۳۰ پاس گل نیز ارسال کرده است. این وینگر برزیلی فصل گذشته در ۴۴ بازی برای تیم یونیورسیتاتیا کرایووا به میدان رفته و آمار ۱۲ گل و ۷ پاس گل برجای گذاشته است.



خندههای خلیلزاده پس از شایعه اخراج از تراکتور + عکس
دلبری شجاع خلیل زاده از دراگان اسکوچیچ + سند
سکوت شجاع خلیلزاده شکست؛ دلبری کاپیتان تراکتور
اقدام جنجالی سرمربی تراکتور در فضای مجازی خبرساز شد + سند
پیام معنادار شجاع خلیل زاده در فضای مجازی سوژه شد + سند
واکنش خاص اسکوچیچ به شکست تراکتور مقابل السد قطر + عکس









