بهترین خبر ممکن برای مدیر جنجالی تراکتور + جزئیات
خداداد عزیزی مدیر تراکتور در پرونده دیدار ملوان تبرئه شد

کمیته استیناف فدراسیون فوتبال با نقض رأی قبلی، حکم برائت خداداد عزیزی، مدیر تیم تراکتور را در ماجرای دیدار با ملوان بندرانزلی صادر کرد.
پس از گذشت بیش از دو ماه از دیدار پرحاشیه تیمهای ملوان بندرانزلی و تراکتور در هفته بیستودوم لیگ برتر، کمیته استیناف فدراسیون فوتبال رأی نهایی خود را درباره این پرونده اعلام کرد. در جریان آن مسابقه، حواشی مختلفی رخ داد که در پی آن، خداداد عزیزی بهعنوان مدیر تیم تراکتور از سوی کمیته انضباطی به پرداخت جریمه نقدی محکوم شد.
با این حال، کمیته استیناف در بررسی مجدد پرونده و با استناد به گزارش ناظر مسابقه اعلام کرد. اظهارات عزیزی در چارچوب روند عادی بازی بود. مصداق رفتار یا گفتار توهینآمیز محسوب نمیشود.
بر همین اساس، رأی قبلی نقض و با استناد به مقررات انضباطی، حکم برائت برای خداداد عزیزی صادر شد. این رأی قطعی اعلام شد پرونده به این ترتیب مختومه شده است.


با جدیدترین تیم لیگ برتری فوتبال ایران آشنا شوید + جزئیات
سرمربی جدید پرسپولیس نیامده استارت زد !! + جزئیات
ستاره محبوب شمسآذر قزوین در آستانه جدایی
تعیین تکلیف سهمیه آسیایی؛ چادرملو و گلگهر در غیاب تماشاگر
بازگشت قریب الوقوع ستاره محبوب سپاهان از مصدومیت رباط صلیبی
ابهام درباره آینده ستاره محبوب تیم فوتبال استقلال









