بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پرسپولیس ستاره جوان این تیم را جریمه مالی کرد ؛ شایعه اخراج تکذیب شد

جریمه نقدی یعقوب براجعه به دلیل ضرر به پرسپولیس ؛ اخراج صحت ندارد

نویسنده : پارس فوتبال ؛ خبرگزاری فوتبال ایران ParsFootball
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ | ۶:۳۴
جریمه نقدی یعقوب براجعه به دلیل ضرر به پرسپولیس ؛ اخراج صحت ندارد

به دلیل ضرری که یعقوب براجعه بازیکن جوان به پرسپولیس زد این بازیکن با جریمه مالی روبرو شد اما موضوع کنار گذاشتن و اخراجش صحت ندارد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

طی روزهای اخیر شایعاتی درباره کنار گذاشته شدن یعقوب براجعه از پرسپولیس مطرح شد.

با این‌حال پیگیری‌ها نشان می‌دهد این بازیکن همچنان در فهرست ارتش سرخ حضور دارد اما با جریمه انضباطی مواجه شد.

یعقوب براجعه که در روزهای تعطیلی تمرینات پرسپولیس در شهر خود حضور داشت، از ناحیه پا دچار مصدومیت شد.

اتفاقی که از همان ابتدا با روایت‌های متفاوتی همراه بود.

در برخی اظهارات عنوان شد، این بازیکن در جریان تمرینات بدنسازی دچار آسیب‌دیدگی شد و حتی وزنه روی پایش افتاد.

اما بررسی‌های باشگاه پرسپولیس نشان داد که این ادعا مورد تأیید نیست و مصدومیت او در جریان یک بازی دوستانه با دوستانش رخ‌داد.

در همین راستا، پیمان حدادی، مدیرعامل پرسپولیس در آخرین مصاحبه خود با رد شایعات مربوط به کنارگذاشتن این بازیکن تأکید کرد که براجعه همچنان بازیکن پرسپولیس است.

اما به دلیل واردکردن ضرر به باشگاه با جریمه مالی مواجه شد.

این تصمیم در حالی اتخاذ شد که مصدومیت بازیکنان خارج از چارچوب‌های حرفه‌ای و بدون هماهنگی با باشگاه، همواره به‌عنوان یکی از موارد تخلف انضباطی در فوتبال حرفه‌ای شناخته می‌شود.

با این شرایط، براجعه فعلاً در جمع ارتش سرخ باقی خواهد ماند اما این اتفاق می‌تواند هشداری جدی برای سایر بازیکنان باشد تا در دوران تعطیلی نیز اصول حرفه‌ای و تعهدات قراردادی خود را رعایت کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *