اولین واکنش باشگاه پرسپولیس به تصمیم عجیب سازمان لیگ + جزئیات
پیمان حدادی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس : ما مصر هستیم لیگ ادامه پیدا کند

پیمان حدادی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت : ما مصر هستیم لیگ ادامه پیدا کند و انتخاب نمایندگان ایران بر اساس یک روند کامل فوتبالی و بر اساس مسابقه انجام شود، اما به هر حال پیشنهادهای شفاف و عادلانهای هم ارائه کردهایم تا در صورتی که امکان برگزاری ادامه لیگ نبود، نمایندگان ایران در آسیا بر اساس یک راهکار منصفانه و عادلانه انتخاب شوند.
آخرین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس صبح امروز (دوشنبه) از ساعت ۱۱ در زمین شماره ۳ ورزشگاه آزادی برگزار شد. پیمان حدادی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، در تمرین امروز حضور یافت و پیش از شروع تمرین، برای دقایقی با بازیکنان صحبت کرد.
او در بخشی از صحبتهای خود، با اشاره به تمرینات پرسپولیس، اظهار کرد:
ما مصر هستیم لیگ ادامه پیدا کند و انتخاب نمایندگان ایران بر اساس یک روند کامل فوتبالی و بر اساس مسابقه انجام شود، اما به هر حال پیشنهادهای شفاف و عادلانهای هم ارائه کردهایم تا در صورتی که امکان برگزاری ادامه لیگ نبود، نمایندگان ایران در آسیا بر اساس یک راهکار منصفانه و عادلانه انتخاب شوند.
حدادی همچنین گفت:
باشگاه پرسپولیس در طول جنگ تحمیلی نیز، با کمک بانک شهر، در بحث پرداختی به اعضای تیم بسیار خوب عمل کرد و اجازه ندادیم در این زمینه مشکلی وجود داشته باشد.
این آخرین تمرین پرسپولیس پیش از اردوی تیم ملی فوتبال بود و قرار است زمان شروع مجدد تمرینات تیم، بر اساس اعلام زمان برگزاری مجدد لیگ، مشخص شود.


ستاره خبرساز پرسپولیس ، جدیدترین لژیونر فوتبال ایران + جزئیات
آخرین خبر از تیم جدید امید عالیشاه
هافبک خیبر خرمآباد به اردوی تیم ملی جوانان پیوست
ستاره محبوب پیکان با عصبانیت تمرینات این تیم را ترک کرد
پیام معنادار کاپیتان و پیشکسوت پرافتخار استقلال درباره این تیم
ستاره محبوب هواداران پرسپولیس در آستانه پیوستن به الطلبه









