بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

خبر خوش برای هواداران پرسپولیس ؛ بازگشت ستاره های مصدوم + سند

بازگشت مهدی ترابی ، کمال کامیابی نیا و حامد پاکدل به تمرینات پرسپولیس

نویسنده : خبرگزاری فوتبال ایران ParsFootball
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 6 مرداد 1401 | 11:02
پرسپولیس

مهدی ترابی بعد از بهبود نسبی مصدومیتش از امروز نرم‌دوی را آغاز کرد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

پرسپولیس در روزهای پرفشار تمرینات آماده‌سازی پیش‌فصل در روزهای اخیر درگیر مصدومیت ستاره‌هایش بوده و یکی از مهمترین آسیب‌دیده‌های سرخ‌های که بازی‌های دوستانه اخیر را از دست داده، مهدی ترابی بود.

ستاره شماره ۹ پرسپولیس در تمرین عصر چهارشنبه قرمزها نرم‌دوی را آغاز کرد تا به مرور در روزهای آینده بانظر پزشک به جمع هم‌تیمی‌هایش در تمرینات گروهی افزوده شود.

همچنین در این تمرین، کمال‌کامیابی‌نیا نیز در بخشی از تمرینات گروهی حاضر بود. حامد پاکدل هم کنار ترابی دویدن دور زمین را آغاز کردند.

وحدت حنانوف زیر نظر کادر پزشکی تمرینات اختصاصی خود را انجام داد و مهدی عبدی بعد از معایناتی که پزشکان تیم انجام دادند و مشخص شد که مشکلی ندارد؛ امروز در بخشی از تمرینات گروهی حاضر بود. وحید امیری هم زیر نظر کادر پزشکی برنامه‌های خود را دنبال می‌کند.

پرسپولیس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *