بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

آغاز تمرینات پرسپولیس با یک نکته جالب !! + جزئیات

پرسپولیس تمرینات خود را در ورزشگاه شهید کاظمی آغاز خواهد کرد

نویسنده : پارس فوتبال ParsFootball.Com
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه ۲۱ فروردین ۱۴۰۵ | ۱۶:۴۹

تیم فوتبال پرسپولیس فردا ساعت ۱۵ در استادیوم کاظمی تمرینات خود را زیر نظر کریم باقری آغاز خواهد کرد. در این تمرین اوسمار و پنج دستیار خارجی او حضور نخواهند داشت.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

تیم فوتبال پرسپولیس فردا ساعت ۱۵ در استادیوم کاظمی تمرینات خود را زیر نظر کریم باقری آغاز خواهد کرد. در این تمرین اوسمار و پنج دستیار خارجی او حضور نخواهند داشت و احتمالا چند دستیار از تیمهای پایه به تمرین ملحق خواهند شد تا کار را پیش ببرند. البته باشگاه پرسپولیس در تلاش است زمینه بازگشت آنها به ایران در هفته آینده را فراهم کند.

نکته جالب اینکه تمرین پرسپولیس در ورزشگاه کاظمی آغاز خواهد شد. استادیومی که از سال ۱۳۹۴ در اختیار پرسپولیس بود. حالا قرمزها در دوازدهمین سال استقرار خود در این باشگاه، دوره جدیدی را استارت خواهند زد. البته پرسپولیس در یک سال اخیر این زمین را بیشتر در اختیار تیم زنان خود قرار داده و تیم اصلی در زمین شماره دو و سه آزادی تمرین می‌کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *