بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پیام معنادار پیشکسوت باشگاه استقلال درباره لیگ برتر + جزئیات

صادق ورمزیار پیشکسوت استقلال: تورنمنت شش جانبه عادلانه نیست

نویسنده : پارس فوتبال ؛ خبرگزاری فوتبال ایران ParsFootball
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۵ | ۱۱:۲۹
صادق ورمزیار پیشکسوت استقلال: تورنمنت شش جانبه عادلانه نیست

صادق ورمزیار پیشکسوت باشگاه استقلال می‌گوید نقش میانه جدولی‌ها در سرنوشت جام را نباید نادیده گرفت.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

وضعیت سرنوشت لیگ برتر در حال تعیین است اما به طور مشخص نمیتوان گفت مدیران سازمان لیگ کدام پلن مدنظر را انتخاب خواهند کرد.

مسابقات در هفته بیست و سوم دنبال میشد و استقلال صدرنشین بود اما اگر بنا به پایان لیگ است، کدام تیم‌ها باید به آسیا بروند و اگر قرار است ازسرگیری شود با توجه به شرایط کشور، چطور باید این کار صورت گیرد.

صادق ورمزیار پیشکسوت استقلال در این باره گفت:

«وقتی مسابقات یک لیگ به هر دلیل متوقف می‌شود باید آخرین وضعیت آن به عنوان ملاک تعیین جدول در نظر گرفته شود. شرایط الان جدول هم اینطور است که استقلال در صدر قرار دارد. حتی اگر تیم دیگری صدرنشین بود باز همین را می‌گفتم. بنابر این اگر قرار است ادامه لیگ برگزار نشود صدر با تیمی است که الان در این جایگاه حضور دارد.»

او صحبتش را اینطور ادامه داد:

«اگر به دنبال برگزاری مسابقات هستند باید به صورت متمرکز ادامه آن پیگیری شود. در این خصوص نیازی نیست که حتما در یک شهر همه بازی‌ها را انجام دهند، می‌توانند این کار را در چند شهر انجام دهند تا بازی‌ها با سرعت بیشتری به پایان برسد.»

صادق ورمزیار در واکنش به تورنمنت شش جانبه برای تعیین قهرمان نیز تاکید کرد:

«چنین چیزی عادلانه نیست چون بسیار از امتیازات را میتوان از میانه جدولی‌ها گرفت. باید این را در نظر گرفت که در ادامه مسابقات بالانشین‌ها چه تقابل‌هایی با وسط جدول دارند. بنابر این اینکه فقط با تیم‌های مدعی بازی کنیم به نظرم از عدالت دور است.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *