بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

واکنش کونته به رقابت حساس قهرمانی با اینترمیلان

آنتونیو کونته، سرمربی ناپولی : تا آخرین لحظه برای فتح اسکودتو با اینتر می جنگیم

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 فروردین 1405 | 11:54
آنتونیو کونته، سرمربی ناپولی : تا آخرین لحظه برای فتح اسکودتو با اینتر می جنگیم

آنتونیو کونته، سرمربی ناپولی، می‌گوید تیمش می‌خواهد تا آخرین لحظه برای فتح اسکودتو بجنگد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

بازی ناپولی-میلان تقابل مهمی برای کسب رتبه دوم و ادامه فشار روی اینترِ صدرنشین بود، اما برای ناپولی شروع خوبی نداشت.

راسموس هویلوند شب قبل به ویروس معده دچار شد و از فهرست تیم کنار رفت. با توجه به مصدومیت روملو لوکاکو، داوید نرس، آنتونیو ورگارا، جووانی دی‌لورنزو و امیر رحمانی، کونته مجبور شد جیووانه، خرید ژانویه، را برای اولین بار در نقش مهاجم نوک به میدان بفرستد. در نهایت این یک بازیکن تعویضی بود که بازی را تعیین کرد؛ متئو پولیتانو در دقیقه ۷۹ روی دفع ناقص د وینتر در تیر دوم با یک ضربه والی گلزنی کرد.

کونته به دازن گفت:

«این پیروزی به ما شور و اعتمادبه‌نفس زیادی می‌دهد، چون نباید فراموش کنیم اگر الان در رتبه دوم هستیم، به‌خاطر بازیکنانی است که جای خالی غایبان را در طول فصل پر کردند. امروز هویلوند را نداشتیم، اما مدتی است دی‌لورنزو، رحمانی، نرس و ورگارا را هم نداریم؛ یعنی پنج بازیکن که تقریباً همگی از نفرات اصلی هستند. اینکه تیم با وجود این غیبت‌ها در این جایگاه باقی مانده، فوق‌العاده است.

هر تیم دیگری بود از هم می‌پاشید و رقابت را از دست می‌داد. به الماس فکر می‌کنم که در ۱۵ دقیقه پایانی به زمین آمد و در دوران غیبت‌ها بازیکن کلیدی بود. ماتزوکی و بوکما هم در طول فصل نقش مهمی داشتند. این چیزی فوق‌العاده بود، نه فقط آنچه امشب دیدیم. طبیعی است هرچه بازیکنان بیشتری آماده شوند، انتخاب‌های بیشتری داریم و می‌توانیم برای حفظ طراوت تیم بازیکنان را عوض کنیم.»

خبر غیبت هویلوند تازه در بعدازظهر منتشر شد؛ نه‌تنها در ترکیب اصلی نبود، بلکه حتی روی نیمکت هم حضور نداشت. کونته توضیح داد:

«صبح دکتر این خبر را به من داد که هویلوند تب دارد و استفراغ می‌کند، بنابراین مجبور شدم برنامه‌ها را تغییر دهم. جیووانه واکنش خوبی نشان داد.»

او ادامه داد:

«در این لحظه خوشحالی که در رتبه دوم هستیم، می‌خواهم از بازیکنانی تشکر کنم که در شرایط سخت و بحرانی تیم را نجات دادند. آن‌ها پاسخ فوق‌العاده‌ای دادند. حالا کم‌کم بازیکنان برمی‌گردند. امیدواریم نرس و ورگارا هم قبل از پایان فصل آماده شوند.»

پولیتانو تا حدی به این دلیل روی نیمکت بود که در پلی‌آف ناموفق ایتالیا برای جام جهانی بازی کرد و مقابل ایرلند شمالی و بوسنی به میدان رفته بود.

کونته گفت:

«امروز با پولیتانو شوخی می‌کردم و گفتم پیش‌بینی می‌کنم زمانی که میلان خسته‌تر شده و به ما حمله می‌کند، وارد زمین شود و تفاوت را رقم بزند، خیلی خوشحالم که دومین گل فصلش را زد. آلیسون سانتوس هم به‌عنوان بازیکن تعویضی مهم بود.»

او افزود:

«حالا باید ادامه دهیم، چون هفت بازی باقی مانده و قدم مهمی برای رسیدن به لیگ قهرمانان برداشتیم که هدف ماست. اگر میلان می‌گوید هدفش لیگ قهرمانان است، چرا ناپولی نباید همین را بگوید؟ یوونتوس هم همین هدف را دارد. ناپولی سوپرجام را برده، اما به نظر می‌رسد از ما بیشتر از این تیم‌ها انتظار دارند. حالا باید تلاش کنیم در همین جایگاه بمانیم و از آن دفاع کنیم. می‌دانیم اینتر شایسته صدرنشینی است، اما ما هم اینجا هستیم و باید روی خودمان تمرکز کنیم و بجنگیم.»

با توجه به اینکه ناپولی مدافع عنوان قهرمانی ایتالیاست و در سه فصل اخیر دو بار قهرمان سری‌ A شد، انتظار بیشتری از این تیم وجود دارد.

هرچند مربیانشان اغلب این موفقیت‌ها را «معجزه» توصیف کردند.

کونته درباره شانس قهرمانی مجدد گفت:

باید واقع‌بین باشیم. ما باید هیچ اشتباهی نکنیم و در عین حال امیدوار باشیم اینتر بیش از یک بار لغزش داشته باشد. با توجه به عملکرد اینتر تا الان، این موضوع بعید به نظر می‌رسد. آن‌ها تیم بسیار قدرتمندی دارند و شایسته جایگاهی که دارند،‌ هستند. ما فقط باید به تلاش ادامه دهیم.

ما می‌خواهیم تا آخرین لحظه برای دفاع از اسکودتو بجنگیم؛ چیزی که چند ماه نتوانستیم انجام دهیم، اما حالا دوباره کنترل سرنوشت‌مان را به دست آورده‌ایم و می‌خواهیم ادامه دهیم. سهمیه لیگ قهرمانان هنوز قطعی نشده و اصلاً هم تضمین‌شده نیست. این یک هدف اساسی است، چون همه می‌دانند چه مزایای مالی بزرگی دارد.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *