بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پشت پرده جلسه اضطراری با حضور ۱۶ سرمربی لیگ برتری + جزئیات

فدراسیون فوتبال جلسه اضطراری با حضور 16 سرمربی لیگ برتری برگزار خواهد شد

نویسنده : پارس فوتبال ParsFootball.Com
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۵ | ۱۸:۴۹

به احتمال فراوان در آینده‌ای نزدیک مسئولان سازمان لیگ با سرمربیان لیگ برتری جلسه‌ای را برگزار خواهند کرد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

پس از برگزاری جلسه‌ای میان مسئولان فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ با مدیران عامل دو باشگاه پرسپولیس و استقلال، تصمیم بر ادامه لیگ برتر اتخاذ شد. در این خصوص مهدی تاج رئیس فدراسیون صراحتا اعلام کرد که مسابقات به زودی به صورت متمرکز از سر گرفته می‌شود. امروز هم نامه‌ای به باشگاه‌های لیگ برتری ارسال و از آنها خواسته شد. تا تمرینات خود را استارت بزنند.

با توجه به لیگ برتر در صورت شروع دوباره، با شرایط خاص برگزار می‌شود. سازمان لیگ قصد دارد نظرات سرمربیان تیم های لیگ برتری را در خصوص وضعیت تمرینی و حفظ شرایط جسمانی بازیکنان بگیرد.

از این رو گفته می‌شود که مسئولان سازمان لیگ به زودی از ۱۶ سرمربی تیم های لیگ برتری دعوت به عمل بیاورد. تا در جلسه‌ای مشترک حضور یابند و نظرات خود را درباره شرایط تمرینی و جسمانی بازیکنان در صورت ادامه لیگ برتر ارائه کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *