خبر خوش مدیرعامل پرسپولیس برای هواداران سرخ
پیمان حدادی مدیرعامل پرسپولیس : بازیکنان پرسپولیس بی صبرانه منتظر شروع لیگ هستند

پیمان حدادی مدیرعامل پرسپولیس گفت : طی امروز و فردا اعلام می شود بازی ها به چه شکل و از چه زمانی برگزار می شود اما بازیکنان پرسپولیس بی صبرانه دنبال شروع لیگ هستند و پیگیری می کنند که مسابقات چه زمانی آغاز می شود.
پیمان حدادی مدیرعامل پرسپولیس پس از نشست مشترک امروز مدیران فدراسیون و سازمان لیگ برای برگزاری لیگ برتر اظهار داشت:
جلسه امروز با حضور مسئولان فدراسیون برای برگزاری ادامه لیگ بود و تمام حاضران به برگزاری مسابقات لیگ تاکید داشتند.
وی افزود:
از وزارت ورزش و جوانان تائیدیه های لازم گرفته شده است چون دغدغه های مختلف باشگاه ها و قراردادهای بازیکنان خارجی هم در این نشست مطرح شد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تاکید کرد:
طی امروز و فردا اعلام می شود بازی ها به چه شکل و از چه زمانی برگزار می شود اما بازیکنان پرسپولیس بی صبرانه دنبال شروع لیگ هستند و پیگیری می کنند که مسابقات چه زمانی آغاز می شود.
حدادی تاکید کرد:
البته شرایط و وضعیت باید برای برگزاری بازی ها مورد بررسی کامل قرار بگیرد و شاخص های مختلف بررسی شود.


واکنش جالب حسینی به دریافت گل برابر خیبر !
تمرکز ویژه فولاد روی دیدار با آلومینیوم
بازتاب مشکلات پروازی تراکتور برای سفر به عمان در رسانههای ازبکستانی
وعده بزرگ مربی خیبر خرمآباد به هواداران این تیم
واکنش جنجالی سرمربی سپاهان به کیفیت لیگ برتر
تقابل ستاره محبوب سپاهان و خیبر با چهار پاس گل در صدر جدول پاسورهای لیگ برتر









