بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پاسخ مبهم مربی پرسپولیس به موضوع فسخ قرارداد

پاسخ مبهم په په لوسادا مربی بدنساز اسپانیایی پرسپولیس به موضوع فسخ قرارداد

نویسنده : پارس فوتبال ؛ خبرگزاری فوتبال ایران ParsFootball
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۴ اسفند ۱۴۰۴ | ۸:۳۳
پاسخ مبهم په په لوسادا مربی بدنساز اسپانیایی پرسپولیس به موضوع فسخ قرارداد

په په لوسادا مربی بدنساز اسپانیایی تیم فوتبال پرسپولیس پاسخ روشنی به اینکه می خواهد قراردادش را فسخ کند، نداده است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

په په لوسادا مربی بدنساز پرسپولیس که پس از شروع جنگ به همراه سایر خارجی های این تیم ایران را ترک کرد، حالا در کشورش اسپانیا مشغول استراحت است و البته اخبار ایران را هم به دقت دنبال می کند.

لوسادا که چند فصلی است در ایران کار می کند، در گفت و گو با رسانه اسپانیایی، چگونگی خارج شدن از ایران و اوضاع جنگی کشورمان را تشریح کرد.

لوسادا اما در مورد وضعیت قراردادش و ادامه همکاری با پرسپولیس پاسخ مبهمی داد و گفت: 

رئیس فدراسیون، لوسان، همان شب با من تماس گرفت. همچنین ایوان کانسلا از کمیته مربیان و داوید گوتیرس از مدرسه مربیان تماس گرفتند. همه یکی پس از دیگری. احساس کردم خیلی حمایت می‌شوم.

به من توضیح دادند که فدراسیون فوتبال اسپانیا، مثل همه فدراسیون‌های اروپایی، از فیفا خواسته است رسماً اعلام کند که با یک درگیری نظامی روبه‌رو هستیم. این موضوع بسیار مهم است، به‌خصوص برای مسئله قراردادها، چون قرارداد من در ژوئن تمام می‌شد.

گفتنی است با توجه به اینکه احتمالا لیگ نیمه تمام خواهد ماند و قرارداد لوسادا هم چند ماه دیگر تمام می شود، وضعیت او برای فصل بعد نامشخص است و مشخص نیست مدیران و سرمربی پرسپولیس او را برای فصل بعد بخواهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *