بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تساوی پرسپولیس در بازی مقابل مس ؛ ناکامی شاگردان گل محمدی در روز غیبت ستاره ها

تساوی 1-1 پرسپولیس مقابل مس کرمان در روز غیبت 6 بازیکن

نویسنده : خبرگزاری پارس فوتبال
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 3 مرداد 1401 | 22:40
پرسپولیس ؛ یک مربی و یک بازیکن پرسپولیس به ویروس کرونا مبتلا شده اند

تیم فوتبال پرسپولیس عصر امروز در یک بازی دوستانه و در غیبت ۶ تن از ستاره های تاثیرگذار خود، مقابل مس کرمان به تساوی ۱-۱ رضایت داد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

پرسپولیس امروز در شرایطی برابر مس کرمان در جدالی تدارکاتی قرار گرفته که ۶ بازیکن خود را به‌دلیل مصدومیت در اختیار ندارد.

شاگردان یحیی گل محمدی در مسیر آماده سازی خود برای فصل بیست و دوم لیگ برتر امروز نیز در دیداری تدارکاتی به مصاف رقیب خود رفتند.

این دیدار تدارکاتی در استادیوم شهید کاظمی و در ۴ وقت ۳۰ دقیقه‌ای مقابل مس کرمان برگزار شد. بعد از تساوی بدون گل دو تیم در وقت اول، آوخ موفق شد از نقطه پنالتی گل برتری نارنجی‌پوشان را به ثمر برساند و در وقت سوم نیز امید عالیشاه از روی ضربه ایستگاهی گل تساوی سرخ‌پوشان را به نام خود کرد.

کمال کامیابی‌نیا، مهدی ترابی، حامد پاکدل، مهدی عبدی، وحدت هنانوف و وحید امیری غایبان پرسپولیس تهران در این بازی بودند که به‌دلیل مصدومیت قادر به همراهی تیم خود نبودند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *