واکنش معنادار سرمربی بارسلونا پس از شکست سنگین در نیمه نهایی + جزئیات
هانسی فیلیک سرمربی بارسلونا : شب سختی بود اما بازی دیگری پیش رو داریم و میخواهیم آن را ببریم

هانسی فیلیک سرمربی بارسلونا گفت : شب سختی بود، اما بازی دیگری پیش رو داریم و میخواهیم آن را ببریم. ما خوب بازی نکردیم، اما باید به بازی برگشت فکر کنیم. بازی بسیار سختی خواهد بود، اما ما مبارزه خواهیم کرد.
تیمهای بارسلونا و اتلتیکو مادرید در بازی رفت نیمه نهایی کوپا دل ری به مصاف یکدیگر رفتند. شاگردان دیهگو سیمئونه با نتیجه پرگل چهار بر صفر از سد بلوگرانا و هانسی فیلیک گذشتند.
در این دیدار ابتدا اریک گارسیا با گل به خودی دروازه بارسلونا را باز کرد و سپس آنتوان گریزمان، آدمولا لوکمن و خولین آلوارز این شکست را سنگینتر کردند. بارسلونا با اخراج اریک گارسیا در دقیقه ۸۵ ادامه بازی را ۱۰ نفره دنبال کرد.
هانسی فلیک، سرمربی بارسا پس از شکست سنگین مقابل اتلتیکومادرید گفت:
ما خوب بازی نکردیم، اما باید به بازی برگشت فکر کنیم. بازی بسیار سختی خواهد بود، اما ما مبارزه خواهیم کرد.
او ادامه داد:
من میپرسم چرا گل ما آفساید گرفته شده است. نمیدانم آنها چه تصمیمی گرفتند، اما باید آن را بپذیریم، هرچند با این تصمیم موافق نیستم.
فلیک در پایان گفت:
شب سختی بود، اما بازی دیگری پیش رو داریم و میخواهیم آن را ببریم.


پاداش درخشش سهراب؛ تمدید قرارداد بختیاریزاده در دستور کار مدیران استقلال
واکنش ستاره جدید بارسلونا به ال کلاسیکو حساس
پرونده یاسر آسانی بار دیگر در کمیته استیناف مطرح شد
از دست رفتن فرصت افزایش برتری استقلال با گل مردود سحرخیزان برابر چادرملو
احتمال غیبت دو ستاره فیکس فولاد برابر پرسپولیس
مصدومیت بیرانوند در آخرین بازی برای تراکتور پیش از اعزام به سربازی









