درخشش رضا غندیپور مقابل چشمان فرهاد مجیدی + عکس
تاثیرگذاری رضا غندیپور بر روی گل الوحده برابر البطائح

مهاجم ایرانی الوحده پنج دقیقه پس از ورود به زمین سازنده گل تیمش مقابل البطائح بود.
رضا غندیپور برخلاف مسابقه هفته قبل لیگ برتر امارات که مقابل دبا الفجیره در ترکیب الوحده قرار گرفت و ۹۰ دقیقه در زمین بود، در بازی روز گذشته برابر البطائح بهعنوان یار جانشین به زمین رفت، اما توانست خیلی زود تیمش را به گل برساند.
مهاجم ۲۰ ساله ایرانی الوحده که پیش از این آمار سه گل در چهار مسابقه جام بانک اسلامی ابوظبی و یک گل در دو بازی جام ریاست جمهوری امارات را داشت، فاصله کمی تا نخستین گل خود در ادنوک لیگ داشت، اما ضربه او برگشت خورد تا در ریباند توسط همتیمیاش وارد دروازه البطائح شود.
غندیپور در دقیقه ۶۱ مسابقه دیروز مقابل شاگردان فرهاد مجیدی به زمین رفت که چهار دقیقه پس از تعویض، در سمت راست محوطه جریمه حریف صاحب توپ شد که سرتوپ و شوت محکم او به چارچوب را مدافع البطائح برگشت داد، اما در ریباند عبدالله سالمین گل دوم الوحده را زد.

الوحده در حالی دیروز با هدایت دارکو میلانیچ به تساوی دو بر دو مقابل البطائح رسید که این سرمربی صربستانی اعتقاد خاصی به جوانان دارد و فصل قبل هم در تمام بازیهای دور برگشت از محمد قربانی استفاده کرد که حالا غندیپور و مبین دهقان هم امیدوار به بازیهای بیشتر در ادامه فصل و حضور در ترکیب هستند.


قایدی روی پوستر دیدار حساس النصر + عکس
سعید عزتاللهی فقط ترکیب ثابت را می خواهد + سند
یک ستاره ایرانی دیگر در کلباء + عکس
آزمون جدیدترین برنده توپ طلا + عکس
تیم گزینه استقلال لو رفت
انتقال ۴ میلیون دلاری ستاره ایرانی به امارات









