بهانه عجیب علی تاجرنیا برای حضور در رختکن استقلال + عکس
علی تاجرنیا: یادآوری مسئولیت پوشیدن پیراهن استقلال و اینکه اگر میخواهیم در کورس قهرمانی بمانیم باید این بازی و بازیهای پیشرو را ببریم

علی تاجرنیا ۴۸ ساعت پس از اقدام عجیبش در بین دو نیمه دیدار استقلال و استقلال خوزستان، با انتشار متنی در صفحه شخصیاش در «X» در این باره توضیح داد و نوشت: یادآوری مسئولیت پوشیدن پیراهن استقلال و اینکه اگر میخواهیم در کورس قهرمانی بمانیم باید این بازی و بازیهای پیشرو را ببریم.
علی تاجرنیا ۴۸ ساعت پس از اقدام عجیبش در بین دو نیمه دیدار استقلال و استقلال خوزستان، با انتشار متنی در صفحه شخصیاش در «X» در این باره توضیح داد.
او دلیل این کار را دو موضوع عنوان کرد:
«یادآوری مسئولیت پوشیدن پیراهن استقلال و اینکه اگر میخواهیم در کورس قهرمانی بمانیم باید این بازی و بازیهای پیشرو را ببریم.»
آنچه علی تاجرنیا در این باره گفت عذر بدتر از گناه است.
یعنی سرمربی و بازیکنان نمیدانستند این بازی چقدر مهم است؟ یعنی آنها از جدول ردهبندی خبر ندارند؟ یعنی پس از این سال بازی و مربیگری کردن نمیدانند برای قهرمان شدن باید ببرند و اگر پیروز نشوند خبری از قهرمانی و ماندن در کورس قهرمانی نیست؟
نکته دیگر اینکه بین دو نیمه متعلق به سرمربی است و او باید نکات فنی را به بازیکنان بگوید.
هر کسی حتی مدیر باشگاه نیز باید با هماهنگی سرمربی وارد این حریم شود. کاری که تاجرنیا انجام داد حتی برای مبتدیترین مدیر هم قفل است.

بهانه عجیب علی تاجرنیا برای حضور در رختکن استقلال


سنگ تمام ویژه محمدرضا زنوزی برای ستاره های تراکتور + عکس
پیام تلخ سرمربی پرسپولیس برای درگذشت اسطوره اخلاق فوتبال ایران + سند
تصویر دیده نشده از مرد شماره یک استقلال سوژه شد + عکس
واکنش تلخ علی پروین به خبر درگذشت حمید علیدوستی + سند
رونمایی ویژه استقلال از پوستر دیدار مقابل ایستا البرز + سند
پیام احساسی سرمربی محبوب استقلالی برای درگذشت حمید علیدوستی + سند









