بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ادعای سرمربی آرسنال : پنالتی ما سوخت

میکل آرتتا سرمربی آرسنال : یک پنالتی واضح در محوطه جریمه فارست رخ داد اما اعلام نشد

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 28 دی 1404 | 11:45
میکل آرتتا : یک پنالتی واضح در محوطه جریمه فارست رخ داد اما اعلام نشد

میکل آرتتا معتقد است که یک پنالتی واضح در جریان بازی آرسنال و ناتینگهام فارست به سود تیمش اعلام نشده است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

آرسنال شب گذشته در چارچوب دیدارهای هفته بیست و دوم رقابت‌های لیگ برتر انگلیس در ورزشگاه خانگی ناتینگهام فارست روبروی این تیم به میدان رفت و در نهایت پس از ۹۰ دقیقه تلاش با تساوی بدون گل برابر حریفش متوقف شد تا فرصت افزایش امتیاز با منچسترسیتی را از دست بدهد.

آرتتا پس از پایان بازی به شدت به عملکرد داوری انتقاد داشت.

او معتقد بود که باید یک ضربه پنالتی روی خطای هند حریف به سود تیمش اعلام می‌شد. او در این باره گفت:

«ما موقعیت‌های خیلی خیلی خیلی بزرگی خلق کردیم. فرصت گلزنی و باز کردن دروازه خالی را داشتیم.

از همه مهم‌تر این که یک پنالتی واضح در محوطه جریمه حریف رخ داد اما اعلام نشد. من همین الان صحنه را دوباره دیدم. فکر می‌کنم نیت بازیکن حریف کاملا این بود که توپ را دور کند و این یک ضربه پنالتی واضح است و نمی‌دانم چرا تصمیم گرفتند که آن را به سود ما اعلام نکنند.

حق با آنها بود، این توپ اول به کتف برخورد کرد اما پس از آن، او توپ را با دستش گرفت. این توضیح برای پنالتی اعلام نکردن درست نیست. زمانبندی و هدف بازیکن از انجام این کار کاملا واضح است.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *