بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

کنار رفتن از جام حذفی اولین هدیه سرمربی جدید رئال مادرید به بارسلونا

باخت رئال مادرید برابر آلباسته در جام حذفی تحت هدایت آربلوا

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 25 دی 1404 | 8:52
باخت رئال مادرید برابر آلباسته در جام حذفی تحت هدایت آربلوا

رئال مادرید در اولین حضور آلوارو آربلوا یک شکست دور از انتظار را پذیرفت و از کوپا دل ری کنار رفت.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

صحبت از یک زیدان جدید یا یک مورینیو کوچک بود. آربلوا با چنین القابی روی نیمکت بزرگترین تیم جهان نشست و قرار بود از همین شروع کار تیم متحول شده‌ای را به زمین بفرستد.

آربلوا در اولین گام و در یک بازی به ظاهر ساده برابر تیم دسته دومی آلباسته، به پنج بازیکن آکادمی در ترکیب اصلی اعتماد کرد و در جریان بازی نیز چند بازیکن جوان دیگر را به زمین فرستاد. خبری از تیبو کورتوا، رودیگر، امباپه، رودریگو، بلینگام و شوامنی در ترکیب نبود ولی رئال به وضوح نه روحیه داشت و نه انگیزه.

اخراج ژابی ضربه رونی محکمی به تیمی بود که در نیمه نهایی سوپرکاپ برابر اتلتیکو پیروز شد و در فینال برابر بارسا نیز نبردی نزدیک داشت اما اینها برای ابقای ژابی کافی نبودند.

رئال حتی بدون بازیکنان اصلی و با آربلوا روی نیمکت نیز اجازه شکست برابر آلباسته را نداشت ولی به شایستگی حذف شد. آنها به تیمی باختند که در ورزشگاه خود شجاعانه جنگید و لایق برتری ۳-۲ بود. گل دقیقه ۹۴ پیروزی‌بخش میزبان آب سردی بود بر پیکره رئال و آربلوا و این پروژه هنوز شروع نشده، با یک شکست و عقبگرد بزرگ مواجه شد.

بدون شک این بدترین شروع ممکن برای یک مربی در رئال است و باید دید آربلوا چگونه تیمش را که غرق در بحران است، نجات خواهد داد. ایستگاه بعدی، بازی با لوانته در برنابئو است و رئال باید منتظر مجازات سختی از سوی هواداران باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *