جانشین آموریم اخراجی در منچستریونایتد مشخص شد
دارن فلچر جانشین آموریم در منچستریونایتد شد

دارن فلچر به عنوان جانشین موقت روبن آموریم به صورت رسمی از سوی منچستریونایتد معرفی شد.
باشگاه منچستریونایتد اعلام کرد که فلچر پس از اخراج روبن آموریم، به صورت موقت هدایت این تیم را در دیدارهای پیش رو بر عهده خواهد داشت. منچستریونایتد پس از ۱۴ ماه همکاری به کارش با این مربی پرتغالی پایان داد. گفتگوی جنجالی او پس از تساوی ۱-۱ برابر لیدز یونایتد در بازی روز گذشته آخرین ضربه بود.
مدتی است که در پشت صحنه، روابط میان آموریم و تیم مدیریتی شیاطین سرخ دچار فروپاشی بود. سیستم سه دفاعه او در طول ماههای گذشته با انتقادهای زیادی مواجه شد و کسب تنها سه پیروزی در ۱۱ بازی اخیر لیگ برتر، بازگشت قانعکنندهای به شمار نمیرفت.
اولین بازی فلچر به عنوان سرمربی، چهارشنبه شب و در دیداری خارج از خانه برابر برنلی خواهد بود و انتظار میرود انتخاب سرمربی دائمی به تابستان موکول شود. این هافبک سابق منچستریونایتد در حال حاضر مربی تیم زیر ۱۸ سال منچستریونایتد است و به شدت مشتاق است که کارش را پرقدرت آغاز کند و شایستگیهایش را به اثبات برساند.


پیشنهاد سنگین غول ترکیه به ستاره سرخپوشان
پیشنهاد آرسنال برای ستاره ملی پوش برزیل رد شد
کری خوانی سنگین ستاره منچسترسیتی برای تمامی رقبا !
گزینه عجیب ژابی آلونسو برای چلسی در نقل و انتقالات
منچستریونایتد پیراهن دوم خود را رونمایی کرد
ستاره ماینتس گزینه خرید لیورپول









