بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تاثیر اولتیماتوم و زمین مطلوب ؛ استقلال با چهره ای متفاوت برابر سپاهان

گزارشی از دلایل برد دو بر یک استقلال برابر سپاهان در هفته دهم لیگ برتر

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 12 دی 1404 | 21:44
یاسر آسانی مهره موثر استقلال در برد دو بر یک برابر سپاهان در هفته دهم لیگ برتر

یاسر آسانی مهره موثر استقلال در برد دو بر یک برابر سپاهان در بازی معوقه از هفته دهم لیگ برتر بود علاوه بر این چمن مساعد ورزشگاه نقش جهان هم مزید بر علت شد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

حکایت ساپینتو سرمربی استقلال، حکایت عجیبی است؛ هر وقت خطر برکناری را احساس می کند تیمش جور دیگری بازی می کند و می برد. او در همین نیم فصل ۲ بار به خاطر نتایج ضعیف، به نوعی با اولتیماتوم هیات مدیره مواجه شد و پس از هر ۲ نوبت نیز تیمش متفاوت شد و نتیجه گرفت، گویا مرد پرتغالی خطر برکناری را که حس کند، انگیزه دیگری می گیرد و تیمش راه می افتد، منتها مشکل او در ثابت نگهداشتن همین کیفیت است که دچار روند سینوسی می شود.

البته چمن مطلوب ورزشگاه نقش جهان نیز او را در اجرای بازی موردنظرش یاری کرد.

ساپینتو با شکست تیم منجسم سپاهان هم اولین بردش برابر این تیم را دشت کرد و هم به ۷ سال نبردن استقلال مقابل این تیم خاتمه داد، مضاف بر این ها نوار موفقیت زرد پوشان اصفهانی را پس از ۱۲ هفته پاره کرد.

شکست این سپاهان آماده و نظم یافته آن هم در خانه خودش قطعا کار ساده ای نبود، حال باید دید سرمربی آبی پوشان می تواند این بار تیمش را در مدار موفقیت حفظ کند یا باز به همان مدار سینوسی بر می گردد؟

عملکرد بهتر استقلال در نیمه دوم برابر سپاهان

استقلال در نیمه دوم بازی به نسبت نیمه اول، واقعا تیم دیگری شد.

در نیمه اول جناح راست استقلال تا حدود زیادی رنگ تعطیلی به خود گرفت، یاسر آسانی پس از پنالتی ای که به ثمر رساند فقط ۲ بار دیگر در جریان بازی موثر بود؛ یکی در دقیقه ۴۳ که اولین حرکت جدی اش را از سمت راست انجام داد و شوتی زد که از کنار دروازه سیدحسین حسینی به بیرون رفت و دومی هم متعاقبش بود که حرکت در عرض او با خطای احسان حاج صفی در پشت محوطه جریمه سپاهان مواجه شد.

صالح حردانی هم که در این نیمه همه فعالیتش معطوف به جلوگیری از حرکات لطفی و حاج صفی بود و لذا تحرک چندان موثری از این جناح استقلال در ۴۵ دقیقه اول به جز ۲ حرکت آسانی رویت نشد و بیشتر حرکات آبی پوشان از سمت چپ شان بود که آنجا نیز علیرضا کوشکی باز در کنترل ترافیک یاران سپاهان بود، یا مشغول تک روی هایی که چند وقتی است دچارش است و اثر چندانی هم بر حرکت تیمی نمی گذارد!

در ۴۵ دقیقه اول شاگردان نویدکیا خطرات جدی ای روی دروازه استقلال ایجاد کردند که دیرک دروازه و آنتونیو آدان سد راه گلزنی آن ها شدند.

جناحین استقلال در نیمه دوم فعال شد

نیمه دوم اما ۲ جناح استقلال توامان فعال شدند و حتی در مقاطعی سمت راست آبی پوشان از سمت چپ شان نیز پرکارتر می نمود و صالح حردانی بر خلاف نیمه اول، رفت و آمدهای طولی متعددی انجام داد.

از ابتدای ۴۵ دقیقه دوم نوع بازی شاگردان ساپینتو حکایت از میل بالای شان به پیروزی می داد و آن ها بودند که در این نیمه خطرناک تر از میزبان اصفهانی ظاهر شدند.

به میدان آمدن سعید سحرخیزان، اسماعیل قلی زاده و جلال الدین ماشاریپف( برای نخستین بار در این فصل) و دویدن های سحرخیزان، انگیزه و بیشتر در خدمت تیم بودن قلی زاده و بازی گردانی هافبک ازبک باعث تحرک و هدفمندی بیشتری در خط حمله استقلال شد به نحوی که علاوه بر گل برتری آبی پوشان توسط قلی زاده، سحرخیزان نیز صاحب ۲ فرصت عالی گلزنی شد که بی دقتی وی و عکس العمل سیدحسین حسینی باز موجب عدم توفیق وی در این مهم شد.

یاسر آسانی در این بازی چهره تاثیرگذار آبی های پایتخت بود.

وینگر آلبانیایی استقلال یک گل از روی نقطه پنالتی زد و گل دوم تیمش را نیز ساخت.

اما اگر آسانی هم اسیر تکروی های بعضا بیجا نمی بود چه بسا تیمش زودتر از دقیقه ۹۴ به گل برتری می رسید؛ بودند لحظاتی که آسانی بجای ارسال پاس به هم تیمی های اش که در موقعیت خوبی قرار داشتند با اصرار بی مورد بر “به تو زنی” در میان حلقه محاصره بازیکنان حریف، فرصت را از تیمش سلب نمود.

این پیروزی حساس و روحیه انگیز شاگردان ساپینتو در یک بازی جاندارانه و زیبا از سوی ۲ تیم سپاهان و استقلال، آن ها را تا رده سوم جدول بالا آورد، اما باید دید آن ها موفق به تداوم و ثبات درچنین روندی خواهند بود؟

عبدالله دارابی- اختصاصی خبرگزاری پارس فوتبال

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *