بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

غیبت مشکوک ستاره بارسلونا از تمرین ؛ نگرانی ها شروع شد

غیبت پدری گونزالس از تمرین بارسلونا

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 28 آذر 1404 | 20:41
غیبت پدری گونزالس از تمرین بارسلونا

پدری گونزالس امروز جمعه همراه با سایر اعضای تیم بارسلونا تمرین نکرد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

بر اساس اطلاعات دریافتی توسط موندو دپورتیوو، پدری در عضله سولئوس (عضله دوقلوی) پای چپ دچار خستگی عضلانی است و کادر فنی بارسلونا تصمیم گرفتند حداکثر احتیاط را به خرج دهند تا این وضعیت به مصدومیت جدی‌تری تبدیل نشود.

در بارسا می‌خواهند از این بازیکن به‌خوبی مراقبت کنند.

این تصمیم فقط مدیریت بار تمرینی معمول نیست؛ هدف، کنترل و محدود کردن بازیکن پس از دوره‌ای پرفشار از مسابقات است که در آن نقش برجسته‌ای داشته است. حتی در بازی گوادالاخارا نیز مجبور شد در ۱۵ دقیقه پایانی وارد زمین شود. هدف روشن است: حفاظت از یک مهره کلیدی و پرهیز از ریسک‌های غیرضروری پس از تلاش شدیدی که پس از بازگشت مقابل آلاوس (بعد از آخرین مصدومیت) داشته است.

دو روز تا دیدار مقابل ویارئال، یکی از سخت‌ترین بازی‌های بیرون خانه بارسا در لالیگا، فاصله داریم و حضور پدری در هاله‌ای از ابهام است و همه چیز به وضعیتش در ساعات آینده بستگی دارد.

بارسلونا واکنش بدن بازیکن را ارزیابی خواهد کرد و سپس تصمیم نهایی می‌گیرد؛ تصمیمی که ممکن است شامل قرار گیری او در لیست دعوت‌شده و نگه داشتنش روی نیمکت باشد یا حتی مستقیماً تا ماه ژانویه به او استراحت کامل بدهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *