تمدید یک ساله گوهری با پرسپولیس ؛ دروازه بان جوان ماندگار شد
تمدید قرارداد احمد گوهری با پرسپولیس به مدت 1 سال

احمد گوهری در زمستان گذشته برای جانشینی بوژیدار رادوشوویچ به پرسپولیس پیوست و قرارداد یک و نیم ساله با سرخپوشان امضا کرد.
احمد گوهری قرارداد خود را یک سال دیگر با پرسپولیس تمدید کرد.
به گزارش پارس فوتبال، احمد گوهری که در زمستان گذشته برای جانشینی بوژیدار رادوشوویچ به پرسپولیس پیوست و قرارداد یک و نیم ساله با سرخپوشان امضا کرد، پس از جدایی حامد لک در این تیم ماندگار شد تا به عنوان گلر ذخیره حضور داشته باشد.
گوهری در این مدت پیشنهاداتی داشت و باتوجه به رقم نسبتا پایین قراردادش، به دنبال جدایی نیز بود و جلساتی هم در این رابطه برگزار کرد اما در نهایت با امضای قراردادی جدید در این تیم ماندنی شد.
گلر دوم پرسپولیس حالا تا پایان لیگ بیست و سوم با پرسپولیس قرارداد دارد و در این تیم حضور خواهد داشت.
این در حالی است که علیرضا بیرانوند نیز سه سال با پرسپولیس قرارداد دارد تا خیال سرخپوشان از خط دروازه این تیم راحت باشد.
این برای اولین بار پس از چندین سال است که پرسپولیس با دو دروازه بان ایرانی کار را استارت میزند؛ آخرین بار در لیگ پانزدهم سوشا مکانی و ایمان صادقی دروازهبان پرسپولیس بودند.


تلخی باخت دقایق پایانی نساجی در چهره سرمربی این تیم نمایان شد
افشاگری سرمربی نساجی پس از باخت به پرسپولیس
وعده رویایی یحیی گل محمدی به هواداران فوتبال + جزئیات
تمجید ویژه حمید درخشان از عملکرد ستاره های پرسپولیس سوژه شد
اعتراف سرمربی رقیب پرسپولیس به قدرت تیم تارتار
ستاره محبوب هواداران پرسپولیس روی لبه تیغ + جزئیات









