آب پاکی باشگاه استقلال روی دست این بازیکن ؛ خبری از جدایی نیست
مخالفت ساپینتو با جدایی رضاوند از استقلال

باشگاه استقلال حاضر نیست رضایتنامه آرش رضاوند برای انتقال به تیم فوتبال فولاد خوزستان را صادر کند و این بازیکن در استقلال ماندنی است.
باشگاه استقلال حاضر نیست رضایتنامه آرش رضاوند برای انتقال به تیم فوتبال فولاد خوزستان را صادر کند و این بازیکن در استقلال ماندنی است.
به گزارش پارس فوتبال، آرش رضاوند نیمفصل دوم سال گذشته بهصورت قرضی از تیم فوتبال استقلال راهی فولاد خوزستان شد. مسئولان فولاد طبق درخواست جواد نکونام خواستار جذب دائمی این بازیکن شدند، اما مدیران استقلال اعلام کردند در ازای صدور رضایتنامه او، دو بازیکن فولاد که یکی از آنها احسان پهلوان بود به استقلال بپیوندد.
فولادیها با این پیشنهاد مخالفت کردند تا رضاوند مجبور به شرکت در تمرینات استقلال شود. هافبک آبیپوشان که در اردوی استقلال در ترکیه حضور دارد استوری از زمان حضورش در فولاد منتشر کرد که برخیها تصور کردند انتقال او به فولاد نهایی شده است، در صورتی که باشگاه استقلال حاضر به دادن رضایتنامه نیست و به نظر میرسد رضاوند برای فصل آینده در جمع شاگردان ریکاردو ساپینتو حضور خواهد داشت.


ساپینتو این سه ستاره را نمی خواهد
ستاره محبوب هواداران استقلال فراری شد
اوسمار ویرا ستاره محبوب هواداران استقلال را نخواست
تصمیم مهم ریکاردو ساپینتو در استقلال سوژه شد + جزئیات
پیش بینی جذاب پیشکسوت استقلال از آینده تیم ساپینتو
هشدار ترسناک پرویز مظلومی به مدیران استقلال + جزئیات









