بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تبعات ابقای اسکوچیچ برای فدراسیون فوتبال !

اتمام حجت کمیته فنی فدراسیون فوتبال در واکنش به ابقای اسکوچیچ ؛ یک جلسه مهم برای ماندن یا رفتن !

نویسنده : خبرگزاری پارس فوتبال
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 27 تیر 1401 | 21:05
دراگان اسکوچیچ بار دیگر سرمربی تیم ملی فوتبال ایران خواهد بود

کمیته فنی فدراسیون فوتبال در واکنش به ابقای اسکوچیچ توسط هیئت رئیسه قصد دارد یک جلسه مهم برای ماندن یا رفتن برگزار کرده و به نوعی اتمام حجت کند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

بعد از ابقای دراگان اسکوچیچ در سمت سرمربیگری تیم ملی، اعضای کمیته فنی فدراسیون فوتبال به دنبال برگزاری یک جلسه ویژه هستند.

کمیته فنی فدراسیون فوتبال این روزها در کانون توجه اخبار فوتبال کشورمان قرار دارد. اعضای این کمیته ابتدا رای به عدم کفایت دراگان اسکوچیچ سرمربی تیم ملی دادند و این مربی کروات برکنار شد، اما بعد از گذشت چند روز اعضای هیات رئیسه فدراسیون حکم کمیته فنی را نپذیرفت و حکم ابقای اسکوچیچ را  دادند.

این موضوع به مذاق اعضای کمیته فنی خوش نیامد و حتی شنیده شده بود که آنها قصد استعفا دارند که با پا درمیانی بعضی از اعضای هیات مدیره و آرام شدن جو تیم ملی ، کوتاه آمدند.

اما با این حال شنیدیم که اعضای کمیته فنی در آینده نزدیک قصد دارند جلسه ای را برگزار کنند تا در خصوص ادامه حضور در این کمیته تصمیم گیری کنند. آنها اعتقاد دارند باید بررسی شود که حضور ما در کمیته فنی تاثیر گذار است یا خیر؟ اگر تاثیر گذار نیستیم، برویم بهتر است،به همین دلیل در اولین نشست این کمیته ، اعضا در خصوص ادامه همکاری با فدراسیون تصمیم گیری خواهند کرد. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *