بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ستاره یاغی پرسپولیس همچنان دور از میادین + جزئیات

عیسی آل کثیر ستاره یاغی پرسپولیس همچنان دور از ترکیب ملوان‌ به دلیل مصدومیت

نویسنده : خبرگزاری فوتبال ParsFootBall
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 9 آبان 1404 | 17:54
پنج بازیکن مصدم ملوان از جمله عیسی آل‌کثیر برای تقابل با ذوب آهن

ملوان بندرانزلی در حالی به دیدار ذوب‌آهن رفته است که چند بازیکن سرشناس خود از جمله عیسی آل کثیر را در اختیار ندارد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

تیم فوتبال ملوان بندرانزلی در حالی به دیدار هفته نهم خود برابر ذوب‌آهن اصفهان رفته است که چند بازیکن کلیدی خود را در اختیار ندارد و با ترکیبی ناقص به میدان رفته است.

این دیدار تا اینجای کار بدون گل مساوی در جریان است.

در آستانه این مسابقه مشخص شد که غلامرضا ثابت‌ایمانی و ابوذر صفرزاده به دلیل مصدومیت قادر به همراهی تیم‌شان در این دیدار نیستند. این دو بازیکن در تمرینات اخیر ملوان حضور نداشتند و کادرفنی تصمیم گرفت برای جلوگیری از تشدید آسیب‌دیدگی، نام آن‌ها را از فهرست بازی خط بزند.

پیش از این نیز عیسی آل‌کثیر بازیکن اسبق پرسپولیس و قائم اسلامی‌خواه به علت مصدومیت در اردوهای اخیر تیم غیبت داشتند و هنوز به شرایط بازی نرسیده‌اند. در این میان، سجاد عاشوری که به تازگی از بند مصدومیت رهایی یافت، تمرینات گروهی خود را آغاز کرد اما طبق تصمیم کادرفنی در دیدار مقابل ذوب‌آهن حضور ندارد و احتمالاً از هفته آینده در دسترس خواهد بود.

به این ترتیب، ملوان در دیدار با ذوب‌آهن پنج بازیکن خود را در اختیار ندارد و مازیار زارع با ترکیبی متفاوت تیمش را به میدان فرستاده است؛ دیداری که با توجه به نزدیکی دو تیم در جدول، اهمیت ویژه‌ای برای انزلی‌چی‌ها دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *