بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ناگفته هایی از زندگی صابر کاظمی ؛ به بهانه از دست رفتن الماس سوخته والیبال ایران ؛ آرام بخواب صابر والیبال ایران + جزئیات

صابر کاظمی از دنیا رفت ؛ نگاهی به زندگینامه ستاره والیبال ایران

نویسنده : ParsFootball NewsAgency
تعداد نظرات کاربران : ۷ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 9 آبان 1404 | 15:13
صابر کاظمی از دنیا رفت

صابر کاظمی بازیکن مستعد تیم ملی والیبال ایران پس از حدود یک هفته از حادثه ای که در محل اقامت خود در استخر هتل تیم قطری که در آن مشغول فعالیت بود در کمال تاسف دچار سکته مغزی شد و به گفته بسیاری از متخصصان دار فانی را وداع گفت!

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

این روزها کام جامعه والیبال و ورزش ایران با خبری باورنکردنی تلخ است.

خبری که همه ی ما در ناخودآگاه‌مان فکر می کردیم به زودی اتفاق می‌افتد اما نمی‌خواستیم این موضوع را بپذیریم:

درگذشت صابر کاظمی. اما حالا این خبر تلخ و غم انگیز تایید شده تا جامعه ورزش ایران سیاه پوش شود.

صابر با آن صورت کشیده اش که انگار همین دیروز بود که او در لیگ ملت های ۲۰۲۱ می درخشید یا ۲ طلای بازی های آسیایی کسب کرد. کاظمی در تیم پیاتزا هم درخشید اما هیچ کس باورش نمی شود این جوان درگذشت آن هم به این شکل غم انگیز و به طوری که بیشتر اعضای بدن او قابل اهدا نیست.

صابر رفت، اما ما هنوز درخشش های او در ترکیب تیم ملی را یادمان است. سرویس های با کیفیت او و قد بسیار بلند متمایزش.

زندگینامه صابر کاظمی

صابر کاظمی که متولد گلستان است، در سال ۲۰۱۸ به ترکیب تیم ایران راه یافت و در المپیک توکیو هم به بزرگ ترین رویداد ورزشی جهان رفت.

صابر، بعد از اینکه در لیگ ملت های آسیا ۲۰۱۸ خوش درخشید، به تیم زراعت بانک ترکیه پیوست تا به عنوان جوان ترین لژیونر تاریخ والیبال ایران شناخته شود.

پسر ۲۶ ساله ایرانی که ناباورانه درگذشت اما هرگز یادمان نمی رود که او جزو بهترین استعدادهای جهان بود. حتی پیشنهادهایی از بهترین لیگ های جهان داشت اما به خاطر شرایط زندگی خانواده اش برای کسب در آمد در آسیا ماند. اما همان موقع باشگاه کاله مازندران گفت که کاظمی با آنها قرارداد ۵ ساله دارد و بعد از جنجال های فراوان، صابر در ترکیه به میدان رفت و بعد از گذراندن یک فصل در این لیگ، به تیم والیبال اردکان پیوست و جایگزین شهرام محمودی اسطوره والیبال ایران شد.

کاظمی مدت کوتاهی در العربی قطر توپ زد و بعد به جاکاراتا پرسیسی اندونزی رفت و بعد از حضور در اندونزی و حضور در کویت، دوباره به قطر بازگشت تا برای الریان به میدان برود.

کاظمی به دلیل توانایی بالای خود در سرویس زدن و آبشار زدنش شناخته می شد.

او در لیگ ملت های ۲۰۲۱ به عنوان هفتمین بازیکن امتیازآور مسابقات و بهترین بازیکن غیراروپایی امتیازآور این رقابت ها شناخته شد و عنوان ششمین مهاجم برتر و بهترین مهاجم غیراروپایی هم در این تورنمنت از آن خود کرد. او هفتمین سرویس زدن و نوزدهمین مدافع برتر این تورنومنت ها شناخته شد.

کاظمی دو طلای بازی های آسیایی جاکارتا و هانگژو در ترکیب والیبال ایران را کسب کرد.

کاظمی چندین بار از لیگ های معتبر اروپایی پیشنهاد داشته اما برای بهبود اوضاع ملی اش، همواره در آسیا به میدان می رفت.

خداحافظ پسر با انگیزه!

پروازهای بلند و دستان آهنینش که اجازه نمی دادند توپ وارد زمین ایران شود و برعکس وارد زمین رقیب شود. سرویس های مهارنشدنی اش یا آبشارهای زیبایش.

صابر، آرام بخواب!

7 پاسخ به “ناگفته هایی از زندگی صابر کاظمی ؛ به بهانه از دست رفتن الماس سوخته والیبال ایران ؛ آرام بخواب صابر والیبال ایران + جزئیات”

  1. مصفا گفت:
    ۶۷
    ۲

    سلام
    انالله واناالیه راجعون
    فقدان صابررابه خانواده کاظمی وملت بزرگ ایران و جامعه ورزشی تسلیت گفته وبرایشان از در گاه باریتعالی صبر وبرای صابر طلب مغفرت می کنیم
    مصفا

  2. طاهره گفت:
    ۲
    ۰

    خدا حافظ پهلوان😭😭😭🖤🖤🖤

  3. محسن کاهکش گفت:
    ۲
    ۰

    ن اون نمیره
    اون قویتر بر میگرده

  4. نظری کورد کرمانشاه گفت:
    ۲
    ۰

    سلام بر همه مردم ایران و عرض تسلیت به همه و بخصوص خانواده محترم آقای کاظمی عزیز.بنظر بنده صابر ایران شهید محسوب می‌شوند چون برای مملکت اش بمانند سرباز سرافراز درصحنه های بین المللی همیشه بمانند شیر غران،سینه سپرکنان غیرت خود رانشان میداد.واقعا حیف که این سرمایه گرانبها را ازدست دادیم.باورنکردنی است.به جامعه ورزش هم تسلیت میگویم،بنظرم والیبال جهان یک استعداد ناب را ازدست داد.ان شاالله روحش شاد

  5. آیدا گفت:
    ۲
    ۰

    اصلآباورم نمیشه.یه هفته بودهرروزاخبارهادنبال میکردتاخبرخوش بیدارشدن صابرقهرمان والیبال مون روبشنوم ولی الان باکمال ناباوری دیدم نوشته صابررفت😔😔
    خدابیامرزتش وصبرعاجل روبرای خانواده ی محترمش ازخداخواهانم.😭🖤🖤

  6. تیمور گفت:
    ۱
    ۱

    فقط صبررابرای خانواده اش آرزودارم وحیف وصدحیف

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *