بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

کنایه سنگین وحید هاشمیان به اوسمار + جزئیات

وحید هاشمیان سرمربی پرسپولیس: ما اینجا نمی‌آییم که اگر پولمان را ندادند شکایت کنیم و برویم ؛ خود من در تیم ملی دو سال بدون دریافت پول کار کردم اما کار را زمین نگذاشتم

نویسنده : پارس فوتبال ؛ خبرگزاری فوتبال ایران ParsFootball
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 مهر 1404 | 16:59
وحید هاشمیان: ما اینجا نمی‌آییم که اگر پولمان را ندادند شکایت کنیم و برویم

وحید هاشمیان سرمربی پرسپولیس گفت: ما اینجا نمی‌آییم که اگر پولمان را ندادند شکایت کنیم و برویم ؛ خود من در تیم ملی دو سال بدون دریافت پول کار کردم اما کار را زمین نگذاشتم.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

وحید هاشمیان فشار عجیبی را تجربه می کند و هر لحظه هم ممکن است از کار خود برکنار شود و جای خود را به مربی دیگری بدهد.

سرمربی پرسپولیس که میهمان برنامه فوتبال برتر بود، در لابه لای صحبت هایش، حرف‌هایی زد که رنگ و بوی کنایه به مربیان خارجی داشت.

سرمربی پرسپولیس گفت:

ما اینجا نمی‌آییم که اگر پولمان را ندادند شکایت کنیم و برویم. خود من در تیم ملی دو سال بدون دریافت پول کار کردم اما کار را زمین نگذاشتم.

وحید هاشمیان در ادامه تأکید کرد:

یا مثلاً وقتی یک قهرمانی می‌آوریم، بلافاصله به پیشنهاد کشورهای دیگر جواب مثبت نمی‌دهیم. ما اینجا هستیم تا برای موفقیت پرسپولیس تلاش کنیم و اگر اتفاقی هم بیفتد، پای کارمان می‌مانیم و نمی‌رویم.

خیلی ها این صحبت های هاشمیان را کنایه به اوسمار می دانستند که پس از قهرمانی با پرسپولیس در لیگ بیست و سوم، از این تیم جدا شد و به بویرام تایلند رفت.

این جملات در شرایطی بیان شد که طی روزهای اخیر بحث مذاکره پرسپولیس با اوسمار، سرمربی برزیلی پیشین این تیم، مطرح شد.

بسیاری از هواداران، سخنان هاشمیان را پاسخی غیرمستقیم به این شایعات می‌دانند.

اوسمار گزینه اصلی جانشینی هاشمیان در پرسپولیس است و مذاکرات خوبی با این مربی انجام شده تا دوباره هدایت پرسپولیس را در دست بگیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *