بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

حضور ۷ بازیکن استقلال در کمیته انضباطی باشگاه

احضار رامین رضاییان، محمدرضا آزادی، عارف آقاسی، آرمین سهرابیان، دوکنز نازون، آنتونیو آدان و یکی از اطرافیان تیم به کمیته انضباطی باشگاه استقلال

نویسنده : خبرگزاری فوتبال ParsFootBall
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 31 شهریور 1404 | 17:11
احضار هفت نفر از اعضای تیم فوتبال استقلال به کمیته انضباطی این باشگاه

طبق اعلام باشگاه استقلال رضاییان و آقاسی امروز در کمیته انضباطی حضور یافتند. سایر بازیکنان نیز در تاریخ‌های مشخص در این کمیته حضور خواهند یافت.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

باشگاه استقلال اعلام کرد

«ظهر امروز (دوشنبه) ۷ نفر از اعضای تیم فوتبال به منظور ارائه توضیحات در خصوص برخی مسائل انضباطی، به کمیته انضباطی فراخوانده شدند. این اقدام در راستای بررسی دقیق موضوعات پیش‌آمده و رسیدگی به موارد مرتبط با انضباط تیمی صورت گرفته است. کمیته انضباطی پس از استماع توضیحات افراد دعوت‌شده، تصمیمات لازم را اتخاذ و نتایج را متعاقباً اعلام خواهد کرد.»

اگر چه باشگاه استقلال نامی از نفرات نبرده اما پیگیری‌ها نشان می‌دهد رامین رضاییان، محمدرضا آزادی، عارف آقاسی، آرمین سهرابیان، دوکنز نازون و آنتونیو آدان ۶ بازیکنی بودند که به همراه یکی از اطرافیان تیم ۷ نفری بودند که به کمیته انضباطی احضار شده‌اند.

رضاییان و آقاسی امروز در کمیته انضباطی حضور یافتند و سپس راهی محل تمرین آبی‌پوشان شدند. قرار است سایر بازیکنان نیز به ترتیب در تاریخ‌های مشخص در این کمیته حضور یابند.

آدان و نازون به دلیل بازگشت با تاخیر از کشورهای‌شان در اختیار کمیته انضباطی قرار گرفته‌اند. آنها توضیح داده‌اند که به دلیل دیر صادر شدن ویزای‌شان با تاخیر به ایران بازگشته‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *