بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

سکوت باشگاه پرسپولیس در مورد اوریه شکست

واکنش پرسپولیس به بحران سرژ اوریه ؛ مسخره بازی!

نویسنده : Parsfootball Instagram Service
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 31 مرداد 1404 | 17:26
سرژ اوریه

رییس کمیته پزشکی پرسپولیس، فرید زرینه، بحران قرارداد اوریه را «مسخره‌بازی» خواند و تأکید کرد که این بازیکن مشکلی برای بازی ندارد و غرامتی هم پرداخت نخواهد شد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

در شرایطی که هواداران منتظر توضیح رییس کمیته پزشکی پرسپولیس درباره ابهامات قرارداد سرژ اوریه و دلیل عقد قرارداد پیش از انجام تست‌های رسمی ایفمارک بودند، فرید زرینه در صفحه اینستاگرام خود واکنشی غیرمنتظره نشان داد و این ماجرا را «مسخره‌بازی» توصیف کرد.

زرینه در پاسخ به پرسش هواداران نوشت:

«اوریه مشکلی برای بازی فوتبال ندارد و این مسخره‌بازی‌ها که از روی عمد است، به زودی پایان می‌یابد. غرامتی هم در کار نخواهد بود.»

این واکنش در حالی مطرح شد که ماجرای قرارداد اوریه همچنان محل توجه هواداران و رسانه‌هاست و ابهامات درباره نحوه عقد قرارداد و وضعیت پزشکی این مدافع همچنان باقی مانده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *