بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

کنایه سنگین اسطوره پرسپولیس به سبک بازی ستاره های سرخ

پایان رأفت : بازیکن های پرسپولیس در طول 90 دقیقه هماهنگ نبودند

نویسنده : پارس فوتبال ParsFootball.Com
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 31 مرداد 1404 | 14:09
پایان رأفت : بازیکن های پرسپولیس در طول 90 دقیقه هماهنگ نبودند

پایان رأفت پیشکسوت پرسپولیس گفت : پرسپولیس در طول ۹۰ دقیقه فرصت‌های زیادی به حریف داد و بازیکن‌ها هماهنگ نبودند. در بسیاری از موارد مثل حفظ توپ و مالکیت، شاگردان پیروز قربانی بهتر از پرسپولیس عمل کردند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

پایان رأفت پیشکسوت پرسپولیس درباره عملکرد پرسپولیس در بازی نخست فصل جاری لیگ بیست و پنجم گفت:

پرسپولیس مثل فصل قبل که ۸-۹ هفته ابتدایی لیگ را در شهرقدس بازی کرد، در فصل جدید نیز استادیوم خانگی خود را در اختیار ندارد و این تأثیر بسیار زیادی در از دست دادن امتیاز و عملکرد تیم خواهد داشت. این تیم کاملاً غریبانه در تهران بازی می‌کند.

وی ادامه داد:

بازیکنان پرسپولیس در بازی با فجر شهید سپاسی شیراز کامل نبودند. حدود ۶ نفر از بازیکنانی که در ترکیب اصلی قرار گرفتند به خاطر نبودن سایر نفرات بود. این اتفاق باعث شد تا ترکیب پرسپولیس طبق تفکرات سرمربی نباشد و انسجام تیم از دست رفت. باید به آقای وحید هاشمیان، بازیکنان و کادرفنی فرصت بدهیم تا در آینده شاهد روند مثبت عملکرد تیم باشیم.

رأفت افزود:

پرسپولیس در طول ۹۰ دقیقه فرصت‌های زیادی به حریف داد و بازیکن‌ها هماهنگ نبودند. در بسیاری از موارد مثل حفظ توپ و مالکیت، شاگردان پیروز قربانی بهتر از پرسپولیس عمل کردند.

او درباره بازی با سپاهان اصفهان تصریح کرد:

قطعاً بازی خیلی سختی برای هر دو تیم خواهد بود. پرسپولیس و سپاهان در موقعیتی هستند که هر امتیازی از کف برود باعث می‌شود با جام فاصله بیشتر بگیرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *