بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تصمیم جنجالی هاشمیان علیه یک پرسپولیسی

وحید هاشمیان سردار دورسون را کنار گذاشته

نویسنده : Parsfootball Instagram Service
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 مرداد 1404 | 14:24
سردار دورسون

غیبت سردار دورسون در ترکیب تیم پرسپولیس سوالات زیادی را در مورد این بازیکن به وجود آورد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

سردار دورسون بدون شک یکی از پرماجراترین بازیکنان پرسپولیس در نقل‌وانتقالات تابستانی بوده است. او ابتدا اعلام کرد تنها در صورت تمدید قرارداد در تیم خواهد ماند. با این حال، پس از اینکه پیشنهادی از سوپرلیگ ترکیه دریافت نکرد، حتی برای جدایی از پرسپولیس درخواست ۳۰۰ هزار دلار کرد.

باشگاه پرسپولیس با توجه به عدم تمایل وحید هاشمیان به حفظ او، مذاکراتی برای جدایی این مهاجم آغاز کرد. این موضوع باعث شد دورسون در آخرین جلسه تمرینی پیش از دیدار با فجرسپاسی با تأخیر حاضر شود. هاشمیان نیز به دلیل این بی‌انضباطی، اجازه تمرین گروهی به او نداد و او را به تمرینات انفرادی فرستاد.

در نهایت، همین مسئله باعث شد نام سردار دورسون از لیست بازی با فجرسپاسی خط بخورد؛ در حالی‌ که او نه مصدوم بود و نه محروم، و حتی کارت بازی هم داشت.

باشگاه پرسپولیس در روزهای آینده تلاش می‌کند تکلیف این بازیکن را مشخص کند و احتمالاً برای جذب یک مهاجم خارجی دیگر اقدام خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *