بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ذوب اهن ستاره خارجی به خدمت گرفت + عکس

جنان زایموویچ به تیم ذوب آهن ملحق شد

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 26 مرداد 1404 | 14:50
جنان زایموویچ به تیم ذوب آهن ملحق شد

ذوب‌آهن با جذب مهاجم بوسنیایی-بلژیکی، خط حمله خود را برای فصل جدید لیگ برتر تقویت کرد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

باشگاه ذوب‌آهن اصفهان در آستانه شروع فصل جدید لیگ برتر با جذب مهاجم جدیدی، به تقویت خط حمله خود ادامه می‌دهد. جنان زایموویچ، مهاجم ۳۰ ساله با تابعیت بوسنیایی-بلژیکی، پس از امضای قراردادی دوساله، به صورت رسمی به جمع سبزپوشان اصفهانی پیوست.

این بازیکن که فصل گذشته را در تی‌اس گلکسی، تیم سوپرلیگ آفریقای جنوبی، سپری کرده بود، اکنون چالش تازه‌ای را در فوتبال ایران آغاز خواهد کرد. زایموویچ که در بلژیک متولد و رشد کرده، سابقه بازی در تیم‌های مختلفی از جمله لوکوموتیو کرواسی، ولژ موستار بوسنی و سوگدیانا ازبکستان را در کارنامه دارد. او همچنین در بوسنی توانست دو جام قهرمانی کسب کند و در فصل گذشته با ثبت ۱۲ گل، یکی از گلزنان برتر تیم خود بود.

همچنین این مهاجم با تجربه، سابقه بازی در رده‌های پایه تیم ملی زیر ۱۷ سال بلژیک را نیز در کارنامه دارد که نشان‌دهنده استعداد و قابلیت‌های بالای او است. با حضور زایموویچ، ذوب‌آهن امیدوار است خط حمله خود را در رقابت‌های پیش رو تقویت کند و نتایج بهتری کسب نماید.

جنان زایموویچ به تیم ذوب آهن ملحق شد

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *