پیام احساسی حسین کنعانی زادگان برای جدایی از هماتاقیاش در پرسپولیس
حسین کنعانی زادگان به حمایت از مهرشاد اسدی پرداخت: خدا پشت و پناهت داداشی، خیلی دلم واست تنگ میشه، ایشالا هم تو ادامه مسیر فوتبالت، هم زندگیت بهترین اتفاقا بیفته، هماتاقی

حسین کنعانی زادگان، مدافع ملیپوش پرسپولیس، با انتشار یک استوری در اینستاگرام به حمایت از مهرشاد اسدی پرداخت و نوشت: خدا پشت و پناهت داداشی، خیلی دلم واست تنگ میشه، ایشالا هم تو ادامه مسیر فوتبالت، هم زندگیت بهترین اتفاقا بیفته، هماتاقی.
مهرشاد اسدی، محصول آکادمی پرسپولیس، طی دو فصل گذشته به عنوان دروازهبان ذخیره و سوم این تیم در فهرست پرسپولیس حضور داشت اما فرصت بازی رسمی پیدا نکرد و در پایان فصل تصمیم به جدایی گرفت تا فوتبالش را در تیمی دیگر ادامه دهد.
حسین کنعانی زادگان، مدافع ملیپوش پرسپولیس، با انتشار یک استوری در اینستاگرام به حمایت از همتیمی پیشینش پرداخت و نوشت:
«خدا پشت و پناهت داداشی، خیلی دلم واست تنگ میشه، ایشالا هم تو ادامه مسیر فوتبالت، هم زندگیت بهترین اتفاقا بیفته، هماتاقی».
این پیام صمیمانه نشاندهنده رابطه دوستانه و نزدیک حسین کنعانی زادگان با این گلر جوان در دوران حضورشان در پرسپولیس است.
اسدی حالا باید مسیرش را در تیم دیگری ادامه بدهد که به وی فرصت بازی برسد.


شکست خانگی استقلال سیستان و بلوچستان برابر شهیدقندی یزد
سکوت ۱۰ ساله کریم باقری شکست
کریم باقری پاسخ باشگاه تراکتور را داد
تأکید حیدری بر اهمیت درک ارزش پیراهن استقلال توسط بازیکنان نسل فعلی
تأکید کارشناس داوری بر لزوم محرومیت هواداران فحاش
واکنش خاص علی لطیفی به شرایط کنونی استقلال + جزئیات









