بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

خبر خوب برای هواداران استقلال از آقای ستاره

حضور آنتونیو آدان در تمرین استقلال

نویسنده : Parsfootball Instagram Service
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 17 مرداد 1404 | 17:16

با اضافه شدن آنتونیو آدان، دروازه‌بان ۳۸ ساله اسپانیایی، بالاخره پرونده جذب گلر خارجی استقلال بسته شد و معادله دروازه آبی‌پوشان برای فصل جدید، به خصوص بازی حساس سوپرجام، روشن شد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

در فاصله تنها یک هفته تا آغاز رسمی فصل فوتبال ایران با برگزاری دیدار سوپرجام، بالاخره وضعیت دروازه تیم استقلال با اضافه شدن آنتونیو آدان ، دروازه‌بان اسپانیایی، به طور کامل مشخص شد. آدان ۳۸ ساله که سابقه بازی در تیم‌های بزرگی چون رئال مادرید، اتلتیکو مادرید و اسپورتینگ لیسبون را در کارنامه دارد، دیروز (چهارشنبه)، اولین حضور خود را در تمرینات استقلال تجربه کرد.

با حضور آدان، حالا استقلال با سه دروازه‌بان آماده و باانگیزه، یعنی آنتونیو آدان، حبیب فرعباسی و امیرحسین نیک‌پور، در آستانه فصل جدید و بازی مهم سوپرجام قرار دارد.

2214722

استقبال از ستاره جدید اسپانیایی در اولین روز تمرین هم گرم و صمیمانه بود. مطابق سنت رایج فوتبال، بازیکنان استقلال با تشکیل “تونل وحشت”، ورود آدان را جشن گرفتند و او در فضایی دوستانه، ضربات خوشامدگویی هم‌تیمی‌هایش را دریافت کرد.

نکته قابل توجه دیگر، دیدار و خوش و بش ویژه ریکاردو ساپینتو، سرمربی استقلال، با آدان بود. ساپینتو که در هفته‌های اخیر، یکی دو بار، نسبت به نقل و انتقالات تیمش اعلام نارضایتی کرده، به نظر می‌رسد از پیوستن این دروازه‌بان پرافتخار به تیمش بسیار خوشحال است. عامل جذاب‌تر، سابقه مشترک ساپینتو و آدان در باشگاه اسپورتینگ لیسبون است.

2214723

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *