دلبری ستاره خارجی برای هواداران پرسپولیس سوژه شد + جزئیات
مارکو باکیچ : از روز اولی که آمدم فهمیدم پرسپولیس چه تیم بزرگی است

مارکو باکیچ ستاره پرسپولیس گفت : از روز اولی که آمدم فهمیدم پرسپولیس چه تیم بزرگی است. از کمپی که داشتیم راضی بودم. همه چیز را داریم تا بهترین اجرا را داشته باشیم.
مارکو باکیچ هافبک خارجی و پرسپولیس در ویژه برنامه رونمایی از او و امضای قرارداد خود با باشگاه اظهار داشت:
در شغل فوتبالی ام پرسپولیس مهمترین تیمی است که به آن پیوستم. قبلا در تیم ملی کشورم دو بار مقابل ایران بازی کردم. یک بار به تیم ملی ایران باختیم و یک بار هم مساوی کردیم.
وی افزود:
من در دو بازی که مقابل ایران داشتم فهمیدم بازیکنان ایرانی با کیفیت هستند. الان طوری است که انگار در خانه خودم هستم. یک چیزی در قلب خودم نگه میدارم و آن هم پیامهایی که از سمت ارتش سرخ به سمتم آمد و فهمیدم عضوی از آنها هستم. باید یک چیزی بگویم ،لحظه به لحظهای که در پرسپولیس هستم، وجودم را میگذارم.
باکیچ تصریح کرد:
از روز اولی که آمدم فهمیدم پرسپولیس چه تیم بزرگی است. از کمپی که داشتیم راضی بودم. همه چیز را داریم تا بهترین اجرا را داشته باشیم.
مارکو خاطرنشان کرد:
مسئولیتی برایم ایجاد شده که چطور میتوانم بهترین باشم. من زبانهای انگلیسی، پرتغالی، اسپانیایی و ایتالیایی را بلدم و قطعا فارسی را هم یاد میگیرم چرا که این یک وظیفه و مسئولیت برای احترام است.
شعار معروف هواداران پرسپولیس از زبان باکیچ:
این قرمز منه، دوستش دارم خیلی زیاد، قهرمانی بهش میاد.


میزبانی استقلال در ورزشگاه امام رضا مشهد؟
هشدار جدی پیشکسوت پرسپولیس به مدیران سرخ + جزئیات
بدشانسی بزرگ برای ستاره محبوب هواداران استقلال + جزئیات
خبر مهم از دیدار استقلال مقابل المحرق بحرین + جزئیات
واکنش خاص پیشکسوت استقلال به حواشی کریم باقری + جزئیات
کنایه سنگین پیشکسوت تراکتور به پرسپولیس خبرساز شد + جزئیات









