مذاکرات وریا و تیم عراقی جدی تر شد + سند
جزئیات سفر رئیس باشگاه اربیل به ایران برای مذاکره با وریا غفوری

عمر قحطان خبرنگار شبکه الکاس در توئیتی مدعی شد که مذاکرات رئیس باشگاه اربیل با وریا امروز صورت می گیرد.
روز گذشته بود که رسانه خبری روداو عراق مدعی شد که ولید عرب رئیس باشگاه اربیل قصد دارد برای انجام مذاکره با وریا غفوری عازم تهران شود تا با کاپیتان استقلال وارد مذاکره شود.
حالا و پس از پست اینستاگرامی وریا و اعلام خبر جدایی او از استقلال، به نظر می رسد که مذاکرات طرفین جدی تر از قبل دنبال شود. این درحالی است که از فولاد به عنوان جدی ترین مشتری غفوری در ایران نام برده می شود.
در همین رابطه، عمر قحطان خبرنگار عراقی شبکه الکاس قطر در توئیتی نوشت:
ولید عرب قصد دارد در این سفر با وریا غفوری مذاکره کند و رقم درخواستی این بازیکن برای یک فصل که ۳۵۰ هزار دلار است را با مذاکره کاهش دهد.
باید دید در نهایت سرنوشت وریا غفوری برای فصل آینده چگونه رقم خواهد خورد. پیش از این جواد نکونام اعلام کرده بود که علاقه دارد تا کاپیتان سابق آبی ها را به خدمت بگیرد.



زیباترین واکنش به گل تماشایی ستاره جوان پرسپولیس + عکس
تاریخ سازی لژیونر پرسپولیسی ؛ آقای ستاره در کنار پدیده بارسلونا + سند
سنگ تمام خاص باشگاه استقلال برای مهدی رحمتی خبرساز شد + عکس
پیام مهم یاسر آسانی برای هواداران استقلال در فضای مجازی سوژه شد + سند
جلوگیری از گل سریع فولاد از کرنر سمت راست توسط گلر نساجی + عکس
واکنش اعضای تیم فوتسال مس سونگون به حواشی دیدار ملوان و تراکتور + عکس









