مهاجم جوان استقلال نیز ماندنی شد + سند
تمدید بلند مدت قرارداد سبحان خاقانی با استقلال

دیشب باشگاه استقلال قرارداد مهاجم جوان و مستعد خود سبحان خاقانی را برای چهار فصل دیگر تمدید کرد تا از ماندن او اطمینان حاصل کند. این بازیکن جوان بلافاصله بعد از تمدید قرارداد مدعی شد که برای تکرار قهرمانی تلاش خواهند کرد.
مهاجم تیم فوتبال استقلال قراردادش را با این تیم تمدید کرد.
به نقل از باشگاه استقلال، سبحان خاقانی وینگر جوان آبی های پایتخت، قرارداد خود را با این تیم تمدید کرد.
این بازیکن جوان با تمدید قراردادش، به مدت چهار سال بازیکن استقلال خواهد بود.
سبحان خاقانی بازیکن تیم فوتبال استقلال پس از تمدید قراردادش با آبیپوشان پایتخت گفت:
از هواداران و مدیریت آبی ها تشکر میکنم. سال فوقالعادهای را گذراندیم و خوشحالم که عضو کوچکی از این تاریخسازی در استقلال بودم و خوشحال این توفیق نصیب ما شد که یک سال دیگر در این تیم باشیم.
او ادامه داد:
باشگاه به دنبال حفظ شاکله تیم است و با توجه به قرارداد کمی که داشتیم، از باشگاه باید از مدیریت تشکر کنم که ما را حفظ کرد تا کنار هم باشیم. امیدوارم باشگاه در ادامه راه نقل و انتقالات، باشگاه بتواند بازیکنان خوبی جذب کند و یک سال فوقالعاده دیگری را رقم بزنیم.
خاقانی خاطرنشان کرد:
ما سال پیش یکدل بودیم و برای قهرمانی تلاش کردیم و امسال هم همینطور است و همگی برای قهرمانی آبی ها و شادی دل هواداران تلاش میکنیم.



رونمایی استقلال از پوستر جذاب برای دیدار مقابل ملوان + سند
باشگاه استقلال صدای تالاب انزلی شد + عکس
حضور ناصر حجازی در جمع ۱۰۵ گلر برتر تاریخ ؛ افتخار و یادآوری یک اسطوره + عکس
بازگشت باشگاه استقلال به دوچرخهسواری پس از ۸۰ سال + عکس
دورهمی رامین رضاییان با ستارههای خارجی استقلال + عکس
ستاره محبوب استقلال با ظاهری متفاوت در تمرین + عکس









