بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

حمایت تمام قد حمید درخشان از تصمیم مهم اسطوره پرسپولیس + جزئیات

حمید درخشان : من هم جای حمید استیلی بودم استعفا می‌ کردم

نویسنده : پارس فوتبال ParsFootball.Com
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 23 تیر 1404 | 14:00
حمید درخشان : من هم جای حمید استیلی بودم استعفا می‌ کردم

حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس گفت : من هم به جای حمید استیلی بودم وقتی می‌دیدم کسی از حضور و وجودم استفاده نمی‌کند بیرون می‌آمدم و آنجا نمی‌ماندم.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس درباره برپایی اردوی طولانی مدت پرسپولیس در ترکیه اظهار داشت:

این یک عرف طبیعی در فوتبال است که بین ۴ تا ۶ هفته اردوی بدنسازی برای یک تیم فوتبالی در نظر گرفته شود تا بتواند در طول یک تورنومنت سنگین با چند مسابقه مختلف با قدرت حضور پیدا کند. تا اینجا عملکرد تیم و کادر فنی خوب بوده و امیدوارم شرایط برای برگزاری دیدارهای دوستانه فراهم شود.

وی همچنین درباره استعفای حمید استیلی از باشگاه پرسپولیس و انتقاد مشاور پیشین درویش نسبت به برخی تصمیم‌گیری‌ها از سوی مدیرعامل باشگاه خاطرنشان کرد:

اگر قرار نیست از فکر و اندیشه حمید استیلی در باشگاه پرسپولیس استفاده شود پس برای چه او را به آنجا بردند. آیا حمید را برده بودند تا فقط پشت اسم او قایم (پنهان) شوند؟ اگر چنین افرادی را با این همه تجربه حضور و گلزنی در جام جهانی و سرمربیگری در پرسپولیس و انواع اقسام تجربیات فوتبالی دیگر را به آنجا برده‌اید ولی نمی‌خواهید از حضورش استفاده کنید پس چه فایده‌ای دارد که چنین فردی مشاور مدیرعامل باشد!

درخشان با تایید بر موضوع مورد بحث حمید استیلی در رابطه با انتخاب و جذب چندین وینگر در یک پست گفت:

حمید استیلی دقیقاً کار درستی انجام داد چون اگر فردا روز مشکلی به وجود می‌آمد همه چیز را گردن او می‌انداختند و کاسه و کوزه‌ها را سرش می شکستند. در واقع استیلی با این تصمیم ثابت کرد که انتخاب‌های بازیکنان جدید در پرسپولیس هیچ ربطی به اون نداشته است. من هم به جای حمید استیلی بودم وقتی می‌دیدم کسی از حضور و وجودم استفاده نمی‌کند بیرون می‌آمدم و آنجا نمی‌ماندم.

درخشان همچنین درباره رقبای اصلی پرسپولیس در فصل پیش رو گفت:

سپاهان، تراکتور و استقلال و خود پرسپولیس ۴ تیم اصلی برای کسب قهرمانی هستند و البته مقداری هم فولاد که شاید بیشتر از هر چیز برای سهمیه و رقابت در بالای جدول این چهار تیم را اذیت کند می‌توانند مدعیان اصلی برای کسب عنوان قهرمانی باشند. امیدوارم پرسپولیس بتواند با هدایت کادر فنی و حمایت هوادارانش این فصل به عنوان قهرمانی را به دست بیاورد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *