بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

لیست خرید وحید هاشمیان لو رفت

لیست خرید وحید هاشمیان لو رفت؛ فعلا نه کسی برود، نه کسی بیاید!

نویسنده : Parsfootball Instagram Service
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 19 تیر 1404 | 16:00
وحید هاشمیان

وحید هاشمیان ، سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس با برخی بازیکنان این تیم سابقه همکاری دارد و لیست بازیکنان مدنظر خود را به باشگاه داده است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

پس از جدایی رسمی اسماعیل کارتال، باشگاه پرسپولیس وحید هاشمیان را به عنوان سرمربی جدید خود برای فصل بیست‌وپنجم لیگ برتر انتخاب کرد.

هاشمیان که در فوتبال آلمان سابقه مربیگری در تیم‌های رده پایین را داشته، همچنین به عنوان دستیار دراگان اسکوچیچ و مارک ویلموتس در تیم ملی ایران فعالیت کرده است.

انتقادها و شناخت کافی

با انتخاب هاشمیان، برخی منتقدان معتقد بودند که به دلیل دوری از فضای باشگاهی فوتبال ایران، او گزینه مناسبی برای هدایت پرسپولیس نیست. با این حال، هاشمیان با بسیاری از بازیکنان فعلی پرسپولیس در تیم ملی همکاری داشته و آن‌ها را به خوبی می‌شناسد.

دروازه‌بان‌هایی مانند پیام نیازمند، مدافعانی مانند پورعلی‌گنجی و کنعانی‌زادگان و هافبک‌هایی چون میلاد سرلک، مهری و سلمانی همگی سابقه بازی زیر نظر هاشمیان در تیم ملی را دارند. همچنین او در گذشته با کریم باقری و مهرداد خانبان نیز همکاری داشته و با ساختار باشگاه آشنا است.

برنامه‌های اولیه

سرمربی جدید پرسپولیس اعلام کرده که فعلاً با جذب یا جدایی هیچ بازیکنی موافق نیست و تمام تصمیمات نقل‌وانتقالاتی باید با هماهنگی کادرفنی باشد. از همین رو، تلاش‌های برخی مشاوران فنی باشگاه برای جذب بازیکنانی چون صادق محرمی، پوریا پورعلی و محمدحسین ابرقویی فعلاً بی‌نتیجه مانده است.

هاشمیان تأکید دارد که اول تیم را ارزیابی کند، سپس برای خرید بازیکن اقدام کند. او همچنین خواسته تعدادی از بازیکنان جوان آکادمی نیز به اردوی ترکیه اضافه شوند تا از نزدیک عملکردشان را بررسی کند.

لیست جذاب برای ترمیم ترکیب

با اینکه تمرینات تیم هنوز شروع نشده، هاشمیان یک لیست اولیه برای تقویت تیم به باشگاه تحویل داده است. در این لیست نام‌هایی چون:

محمدمهدی زارع (مدافع گل‌گهر)
رضا غندی‌پور (مهاجم ملوان)
مهدی گودرزی (هافبک خیبر)
نیما اندرز (مدافع تیم جوانان)
شهریار مغانلو (مهاجم الاتحاد کلبا)
دیده می‌شود.

جالب اینکه برخی از این بازیکنان مانند غندی‌پور و گودرزی مذاکراتی با استقلال هم داشته‌اند و جذب‌شان آسان نخواهد بود.

جذب بازیکن خارجی

هاشمیان برای تقویت تیم در پست‌های حساس به دنبال بازیکنان خارجی است. او به‌ویژه برای پست دفاع راست و هافبک میانی گزینه‌های خارجی مدنظر دارد. با این حال، اگر مدافع خارجی مناسبی جذب نشود، صادق محرمی گزینه جانشین خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *