بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ستاره پیشین برزیل از مسی هدیه ویژه گرفت + عکس

لیونل مسی و اهدای پیراهنش به ژالمینیا بازیکن پیشین تیم ملی برزیل در حاشیه دیدار اینترمیامی برابر پالمیراس

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 3 تیر 1404 | 11:33
لیونل مسی و اهدای پیراهنش به ژالمینیا بازیکن پیشین تیم ملی برزیل

لیونل مسی رفتاری محبت آمیز و محترمانه با ژالمینیا داشت و پیراهنش را به این بازیکن سابق تیم ملی برزیل اهدا کرد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

یکی از تصاویر به‌ یاد ماندنی مسابقه پس از تساوی اینتر میامی و پالمیراس بود، جایی که لیونل مسی با حالی نسبتاً ناراحت زمین بازی را ترک می‌کرد. تیم او نمایشی درخشان ارائه داد اما در دقایق پایانی گل تساوی را دریافت کرد و در نهایت با نتیجه ۲-۲ برابر حریفش متوقف شد.

زمانی‌ که مسی در حال رفتن به رختکن بود، ژالمینیا منتظرش ایستاده بود تا او را در آغوش بگیرد. این ستاره آرژانتینی هنگام عبور از کنار او ایستاد و این دو یکدیگر را در آغوش گرفتند. پس از گفتگویی کوتاه، مسی پیراهنش را به این ستاره سابق تیم ملی برزیل هدیه داد.

لیونل مسی و اهدای پیراهنش به ژالمینیا بازیکن پیشین تیم ملی برزیل لیونل مسی و اهدای پیراهنش به ژالمینیا بازیکن پیشین تیم ملی برزیل

مارکا موفق شد روایت ژالمینیا و گفتگویی که با لیونل مسی داشت را بشنود. او گفت:

«ما از قبل همدیگر را می‌شناختیم. او بازیکنی است که عاشقش هستم. پیراهنش را به من داد. همیشه به او می‌گویم که وقتی پا به توپ می‌شود، باید رو به جلو دریبل بزند، نه به عقب! (با خنده). لئو یک فوتبالیست فوق‌العاده است.»

ژالمینیا در این دوره از جام جهانی باشگاه‌ها برای پوشش بازی‌های تیم‌های برزیلی با رسانه‌ای از کشورش همکاری می‌کند. او در این شب که دوباره فرصت دیدار با لیونل مسی را داشت و پیراهنش را به‌ عنوان هدیه دریافت کرد بسیار هیجان زده و خوشحال به نظر می‌رسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *